Cum se fabrică scenele fierbinţi

14 iulie, 2010

Cearceafurile scumpe din Cetatea Filmului ascund mai degrabă detalii hilare decât senzaţii tari. Ca să poată juca secvenţele acelea, menite să pună publicul pe jar, actorii apelează adesea la cele mai ingenioase soluţii.Actori celebri ne dezvăluie trucurile care i-au ajutat să filmeze cele mai hot cadre la Hollywood. Motor, acţiune: sex! Eva Mendes Ameţită de plăcere Pentru diva cu sânge cubanez cea mai dificilă scenă fierbinte a fost cea din pelicula „We Own the Night” (2007), alături de Joaquin Phoenix (35). „Eram atât de stresată şi mă simţeam extrem de inconfortabil“, a declarat Eva (36) acum câteva săptămâni într-o revistă americană.

Cearceafurile scumpe din Cetatea Filmului ascund mai degrabă detalii hilare decât senzaţii tari. Ca să poată juca secvenţele acelea, menite să pună publicul pe jar, actorii apelează adesea la cele mai ingenioase soluţii. Actori celebri ne dezvăluie trucurile care i-au ajutat să filmeze cele mai hot cadre la Hollywood. Motor, acţiune: sex!

Eva Mendes

Ameţită de plăcere

Pentru diva cu sânge cubanez cea mai dificilă scenă fierbinte a fost cea din pelicula „We Own the Night” (2007), alături de Joaquin Phoenix (35). „Eram atât de stresată şi mă simţeam extrem de inconfortabil“, a declarat Eva (36) acum câteva săptămâni într-o revistă americană. „M-am relaxat însă după ce colegii m-au tratat cu votcă şi suc de portocale. Sunt o profesionistă şi nu beau în timpul serviciului, dar în acea dimineaţă aveam nevoie de asta. Era prima mea scenă de sex şi slavă Domnului că a regizat-o James Gray, care a avut inspiraţia să o programeze chiar în ultima zi a filmărilor“. Întotdeauna prima dată e cel mai greu!

Kate Winslet

Titanic Vals

Ce truc credeţi că a folosit englezoaica atunci când a trebuit să apară topless şi dezinhibată într-o scenă de amor din „Iris“ (2001), alături de un anonim? „Am închis ochii, nu-i puteam vedea faţa, aşa că nici n-a contat cum arăta. Mi-am închipuit că eram din nou alături de Leo, ca în «Titanic». Gândul acesta chiar mă ajută să trec cu bine peste momentele respective“, a povestit Kate. Trucul n-a mai funcţionat însă doi ani mai târziu, când a trebuit să filmeze indecent chiar alături de Leonardo di Caprio, în „Revolutionary Road” (2008). De ce? Nu doar pentru că era regizat de soţul ei de pe-atunci, Sam Mendes, ci poate şi pentru că scenele i s-au părut cu-adevărat excitante.

Naomi Watts

Pe aripile vântului

Australianca nu s-a temut niciodată de secvenţele provocatoare. Asta pentru că ştie cum să destindă atmosfera în momentele „critice“. Partenerul ei din „We Don’t Live Here Anymore“ (2004), Mark Ruffalo, dezvăluie cum a fost să facă sex cu Naomi în film: „Amândoi eram complet dezbrăcaţi şi ne străduiam să jucăm scena respectivă în faţa atâtor camere şi a întregii echipe. Iar Naomi declanşează un aparat care scotea nişte zgomote ca şi când cineva ar fi tras vânturi! Închipuiţi-vă: vrei să te-apuci să joci o scenă de sex şi dintr-o dată auzi «prrr»...“.

Salma Hayek

Extaz până la lacrimi

Apariţia ei incendiară din „Desperado“ (1995) a înnebunit publicul masculin. Dar şi echipa de filmare! Pentru că, surprinzător, voluptoasa mexicană a fost la un pas de-a claca în timpul scenelor de sex cu Antonio Banderas. „Era cât pe-aci să fiu concediată. Am plâns tot timpul cât am tras episodul din dormitor cu Antonio. Nu voiam să fiu goală în faţa camerelor de filmat şi mă gândeam non-stop la tatăl şi la fratele meu. De-asta nici nu vedeţi o secvenţă lungă, coerentă, fără pauze. Momentul acela a fost realizat din bucăţi de câteva secunde, legate între ele.“

Rob Pattinson

Sex pe bandă rulantă

Scenele hot din pelicula „Remember Me“ (2010) au speriat-o pe iubita lui Rob, Kristen Stewart, încă dinainte ca acestea să fie filmate. „Lipeala“ dintre Rob şi partenera lui din film, Emilie de Ravin, n-a fost însă una reuşită. „Mi s-a dat un soi de bandă adezivă pe care m-am chinuit o grămadă s-o fixez în jurul părţilor intime, dar tot nu s-a lipit cum trebuie. Iar când am început filmările, s-a dezlipit într-o secundă şi s-a prins de cearşafuri. Atunci am realizat că toată echipa de filmare se uita direct la fundul meu. Deloc excitant pentru ei! Dar pe mine m-a făcut să apreciez starurile porno“, povesteşte Rob.

Jennifer Aniston

Costumul Evei reinventat

Actorul John C. Reilly a mărturisit luna aceasta în emisiunea „Late Show“ a postului american NBC cum a fost să penetreze intimitatea lui Aniston cu ocazia momentelor de sex conjugal pentru pelicula „The Good Girl“ (2002). „M-am aşezat în pat, ea a dat deoparte cearceaful şi vă jur că purta două perechi de pantaloni de trening, şosete de iarnă şi un tricou! Corpul ei era ascuns ca-ntro burka islamică de la gât în jos. I-am spus: «OK, acum cred că o să mă aşez deasupra ta». Iar ea îmi zice: «Pot să-mi iau, te rog, perna de castitate?» Şi văd dintr-o dată cum i se aduce o pernă neagră uriaşă pe care şi-a aşezat-o între picioare.“ Răutăcioşii comentează că de-aceea Jen e singură. Dar nici Reilly nu e genul de partener care să te inspire!

Ewan McGregor

Pe contrasens

Scoţianul ar putea câştiga detaşat un top al celor mai dezinhibaţi actori. Ewan filmează relaxat orice tip de scene care implică sex, chiar şi cele alături de bărbaţi. Iar declaraţiile lui despre ce face în câmpul muncii ar putea suna şocant pentru mulţi. „Îmi place să mă sărut cu bărbaţi în filme. Pentru un tip hetero ca mine, propunerile astea sunt foarte interesante. În «Pillow Book», de exemplu, am filmat tone de sex. De-asta nici nu ne-am mai deranjat să ne punem hainele pe noi. Am avut chiar şi o scenă completă cu un japonez de 75 de ani. Ne sărutam şi-mi amintesc că mă gândeam: «Of, are mustaţă», când eu de fapt ajunsesem deja cu capul între picioarele lui. Asta a fost ciudat!“



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg