David Beckham, în război cu fiul său din cauza soției sale. Ce îi reproșează sportivul lui Brooklyn

30 septembrie, 2022
Victoria si David jpg

David Beckham l-a confruntat pe Brooklyn Beckham, în încercarea de a pune capăt tensiunilor dintre soția acestuia din urmă, Nicola Peltz, și mama sa, Victoria Beckham. 

„Nu cred că David și-a pierdut vreodată cumpătul cu Brooklyn sau a avut motive să vorbească cu el dur, dar acum s-a întâmplat asta”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, adăugând că sportivul l-a atenționat pe băiatul său cel mare, 23 de ani. 

„El a discutat cu el și i-a spus: „Nu facem asta în familia noastră”, a mai spus sursa. „Ce se întâmplă în continuare depinde de tine, dar am terminat cu drama”.

Potrivit publicației, David, în vârstă de 47 de ani, a fost supărat de comentariile făcute de Peltz, în vârstă de 27 de ani, și de Brooklyn într-un interviu recent pentru revista Grazia. Cei doi, care s-au căsătorit pe 9 aprilie, au vorbit despre relația lui Peltz cu Victoria. „Ca să fiu sincer, soția mea este, evident, prima mea prioritate și nu vreau să o văd niciodată supărată”, a spus Brooklyn pentru presaă „Când oamenii spun lucruri ridicole, doar vorbim despre asta și mergem mai departe. Ne sprijinim 100% și mergem mai departe împreună”.

Mai multe pentru tine...

Conform surselor, David a fost îngrozit de interviul din Grazia, deoarece părea că cei doi își spală rufele murdare în public.

De asemenea, frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo, în vârstă de 20 de ani, și Cruz, în vârstă de 17 ani, au fost, „răniți” de comentariile perechii.

După câte se pare, Peltz și Victoria evită să se întâlnească.„Nu se suportă și nu vorbesc”, a spus o persoană apropiată familiei. 



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG