David Beckham, în război cu fiul său din cauza soției sale. Ce îi reproșează sportivul lui Brooklyn

30 septembrie, 2022
Victoria si David jpg

David Beckham l-a confruntat pe Brooklyn Beckham, în încercarea de a pune capăt tensiunilor dintre soția acestuia din urmă, Nicola Peltz, și mama sa, Victoria Beckham. 

„Nu cred că David și-a pierdut vreodată cumpătul cu Brooklyn sau a avut motive să vorbească cu el dur, dar acum s-a întâmplat asta”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, adăugând că sportivul l-a atenționat pe băiatul său cel mare, 23 de ani. 

„El a discutat cu el și i-a spus: „Nu facem asta în familia noastră”, a mai spus sursa. „Ce se întâmplă în continuare depinde de tine, dar am terminat cu drama”.

Potrivit publicației, David, în vârstă de 47 de ani, a fost supărat de comentariile făcute de Peltz, în vârstă de 27 de ani, și de Brooklyn într-un interviu recent pentru revista Grazia. Cei doi, care s-au căsătorit pe 9 aprilie, au vorbit despre relația lui Peltz cu Victoria. „Ca să fiu sincer, soția mea este, evident, prima mea prioritate și nu vreau să o văd niciodată supărată”, a spus Brooklyn pentru presaă „Când oamenii spun lucruri ridicole, doar vorbim despre asta și mergem mai departe. Ne sprijinim 100% și mergem mai departe împreună”.

Mai multe pentru tine...

Conform surselor, David a fost îngrozit de interviul din Grazia, deoarece părea că cei doi își spală rufele murdare în public.

De asemenea, frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo, în vârstă de 20 de ani, și Cruz, în vârstă de 17 ani, au fost, „răniți” de comentariile perechii.

După câte se pare, Peltz și Victoria evită să se întâlnească.„Nu se suportă și nu vorbesc”, a spus o persoană apropiată familiei. Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg