De când e singură, Lady Gaga şi-a pierdut controlul

6 iulie, 2010

Cel puţin, asta cred apropiaţii ei, care consideră că despărţirea de Matthew Williams i-a făcut foarte mult rău.

Într-un articol publicat în publicaţia americană „Now“, un prieten al celebrei cântăreţe a făcut dezvăluiri cu privire la relaţia ei cu Williams: „Matthew se simţea mereu pus pe locul doi. Totuşi, el a iubit-o şi chiar a vrut să se căsătorească cu ea. Au fost şi momente în care a implorat-o să reducă ritmul de muncă, dar ea nici n-a vrut să audă de asta“.

Pe de altă parte, „Despărţirea de Matthew a dat-o peste cap pe GaGa, mai ales de când a aflat că viaţa îi este pusă în pericol de lupus, boala de care a recunoscut că suferă“, a relatat sursa. „Nimeni nu poate munci atât de mult, pentru ca apoi să meargă la o petrecere ori să pretindă că nu este obosit. Din acest punct de vedere, Matthew era sprijinul şi confidentul ei, dar şi cel care îi amintea mereu să reducă motoarele“, a continuat aceeaşi sursă.

Acum, când şi Williams a părăsit „scena“, Lady GaGa (24) e şi mai determinată să le ofere fanilor ei motive de bucurie, prin urmare este dispusă să le dăruiască şi mai mult timp din viaţa ei: „Cel mai mare sacrificiu pe care l-am făcut pentru muzică a fost dragostea. Am fost îndrăgostită o singură dată în viaţă, dar a trebuit să renunţ la relaţia mea şi să pun mai presus cariera. Iubitului meu i-ar fi plăcut să stau acasă şi să-I gătesc, să fiu toată ziua cu el. Eu, în schimb, mi-am dorit să fiu pe scenă. A fost o lecţie de viaţă, dar şi un motiv de adâncă întristare“, s-a confesat aceleiaşi publicaţii celebra cântăreaţă.

Lady GaGa şi Matthew Williams au fost împreună vreme de un an şi jumătate.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg