De ce nu va apărea sezonul 4 din Narcos: Mexico

29 noiembrie, 2021
1 imagine 1 jpg jpeg

Sezonul 3 din Narcos: Mexico a apărut la începutul lunii noiembrie şi s-a bucurat de un succes important. Chiar şi aşa, echipa de producţie a anunţat că acestea au fost ultimele episoade şi că sezonul 4 din Narcos: Mexico nu va apărea.

Chiar dacă subiectul serialului putea fi extins în continuare, s-a luat decizia ca acesta să fie ultimul sezon. Asta deoarece echipa de producţie susţine că scenariul a ajuns la realitatea din zilele noastre şi că scopul Narcos: Mexico a fost atins deja.

"Am vrut să facem sezonul 3 ca o poveste de origine a lumii moderne în care trăim. Pentru mine, mi s-a părut că aducem spectacolul în acest loc pe care acum îl cunoaştem, cu bune şi cu rele, astfel că a fost logic să îl oprim. Noi am dorit să arătăm prin serial cum a început treaba asta. În plus, dacă am fi extins povestea, poate că aceasta nu ar mai fi fost convingătoare. Oprirea serialului în momentul în care am livrat oamenilor ceea ce trăim acum a avut un rost", a declarat co-creatorul serialului, Carlo Bernard.

Pe de altă parte, echipa Narcos a început să lucreze la un alt proiect, despre controversata Griselda Blanco, iar rolul principal va fi interpretat de Sofia Vergara. Subiectul serialului va fi asemănător celui din Narcos: Mexico, iar filmările vor începe în 2022.

Povestea Narcos a început în 2015

Povestea serialului Narcos a început în 2015, iar Mexico este doar un spin-off. Astfel, în primele două sezoane, acţiunea s-a axat pe cursa de urmărire a lui Pablo Escobar şi a Cartelului Medellin.

Succesul primelor două sezoane din Narcos a fost însă unul fulminant, motiv pentru care subiectul serialului a dus la lansarea unor colecţii de haine, melodia lui Rodrigo Amarante - Tuyo a devenit hit internaţional, iar pe piaţă a apărut inclusiv un joc de pacanele online. Denumit Narcos, jocul celor de la NetEnt are printre simboluri tocmai personajele din primele două sezoane: Pablo Escobar, dar şi agenţii Pena şi Murphy.

Din sezonul 3 al Narcos, lansat în 2017, povestea s-a mutat în Cali, unde agenţii DEA au dus cursa de urmărire a fraţilor Rodriguez.

Iniţial, Netflix a anunţat că a prelungit Narcos pentru încă un sezon, dar apoi echipa de producţie s-a răzgândit şi aşa s-a ajuns la varianta unui spin-off. Denumit Narcos: Mexico, acesta a avut lansarea în noiembrie 2018 cu primul sezon, iar acţiunea se petrece în Mexicul anilor '80. Sezonul 2 a fost lansat în februarie 2020, în timp ce ultimele episoade din sezonul 3 au apărut pe 5 noiembrie 2021.

Narcos: Mexico, foarte apreciat de români

Narcos: Mexico sezonul 3 s-a bucurat de un succes important în ţara noastră. Încă de la lansare a intrat în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix. A fost chiar şi pe primul loc timp de o săptămână. În schimb, în săptămâna 15-21 noiembrie a coborât pe locul pe locul doi, fiind întrecut de sezonul 1 din Arcane.

La nivel global, Narcos: Mexico sezonul 3 se află în continuare în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix în 63 de ţări. Iar în Mexico şi Olanda este încă pe primul loc.

În Europa, alte ţări în care se află în top 10 sunt Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina şi Marea Britanie.

În mod cert, anularea acestui serial nu a reprezentat o veste foarte bună pentru mulţi dintre aceştia.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg