Dezvăluiri Paris Jackson - Michael a fost omorât, iar ea a fost violată la 14 ani

25 ianuarie, 2017
michael jackson jpg jpeg

Paris Jackson spune că tatăl său, regretatul megastar Michael Jackon, a fost omorât şi că erau o mulţime de oameni care îl voiau mort.

image

Paris, care de curând a debutat în lumea modei cu un shooting pentru designerul de elită Chanel, a apărut pe coperta reviste Rolling Stone şi a făcut noi declaraţii despre decesul tatălui său celebru, cum că toate semnele ar duce către omucidere, adăugând "A fost o înscenare."

Printre declaraţiile sale, tânăra de 18 ani a amintit si că Michael le povestea adesea ei şi fraţilor săi că oamenii îi vor răul cântăreţului" Mă vor omorî într-o bună zi!"

Mohamed Hadid împreună cu cei doi copii, Michael Jackson şi copiii lui, Michael Joseph Jr., Paris Michael Katherine şi Prince Michael II în 2008

Paris a avut, de asemenea, cuvinte grele de spus la adresa AEG Live care a organizat turul de concerte al lui Michael când a murit "AEG live nu-şi tratează artiştii cum trebuie. Îi scurg de puteri  şi îi epuizează până la moarte." Ea îşi face griji chiar şi pentru Justin Bieber, din cauza modului în care acelaşi producător îl suprasolicită pe artist.

Paris, pe coperta Rolling Stone

O altă dezvăluire şocantă pe care o face Paris în interviul pentru revista Rolling Stone este că, la 14 ani, a fost agresată sexual de un străin mult mai în vârstă decât ea, lucru care a adus-o în pragul depresiei şi a dependenţei de droguri. Mai mult, în acea perioadă din anul 2012, Paris ar fi încercat de mai mult ori să se sinucidă, reuşind să ascundă de familie semnele rănilor pe care şi le-a provocat singură. Lucru acesta a devenit public în 2013, când adolescenta a fost spitalizată în urma unei alte încercări de a-şi lua viaţa.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg