Diagnostic cumplit pentru fiul lui Ozzy Osbourne

18 iunie, 2012
fam osbourne jpeg

Familia Osbourne trece prin momente foarte grele. După ce, în această primăvară, a devenit tatăl unei fetiţe, Jack Osbourne a aflat că suferă de o boală teribilă

Familia Osbourne trece prin momente foarte grele. După ce, în această primăvară, a devenit tatăl unei fetiţe, Jack Osbourne a aflat că suferă de o boală teribilă.

Are doar 26 de ani şi a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, după ce şi-a pierdut 60% din capacitatea de a vedea cu ochiul drept. Vestea a ajuns abia acum la presă, însă Jack a primit acest verdict în aprilie, la doar două săptămâni după ce logodnica lui, Lisa Stelly, a adus-o pe lume pe fiica lor, Pearl. "Am fost furios şi frustrat şi mă tot gândeam: De ce tocmai acum?", a povestit, pentru revista People, Jack (în foto stânga, alături de sora lui, Kelly). "Apoi, vreo două zile, am zăcut în tristeţe. După care mi-am dat seama că furia şi depresia nu mă vor ajuta în niciun fel - iar dacă ar avea vreun efect, acela ar fi să înrăutăţească lucrurile. Adaptează-te şi depăşeşte situaţia - este noul meu motto", a spus el. "Jack va trebui să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă - să trăiască mai sănătos şi să nu se mai streseze", a adăugat logodnica lui, Lisa, care este întru totul alături de el.

Părinţii lui încă se străduiesc să accepte diagnosticul. "Mă gândesc întruna: Unde am greşit? Ce am mâncat sau băut când am fost însărcinată cu el? Simt că, într-un fel, e vina mea", mărturiseşte Sharon, mama lui. "Dacă mi s-ar fi întâmplat mie, ai fi zis că am avut o reputaţie scandaloasă pentru stilul meu de-a trăi şi viaţa s-a răzbunat pe mine. Dar Jack nu merita asta, e un băiat atât de bun", a concluzionat rockerul Ozzy Osbourne. Iar sora lui Jack, Kelly Osbourne, a postat ieri pe Twitter mesajul: "Vă rog să-l susţineţi pe fratele meu @mrjacko, nu doar pentru curajul, dar şi pentru onestitatea lui. Te iubesc atât de mult, Jack, şi sunt atât de mândră de tine!".

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg