Drama trăită de Costin Mărculescu. Se pare că acesta ar fi avut probleme financiare

12 iunie, 2020
5 costin marculescu datorii mari 2 jpg jpeg

Costin Mărculescu a fost mulţi ani în lumina reflectoarelor. A câştigat mulţi bani, însă vremurile acelea au apus. Locuia într-o garsonieră închiriată, avea probleme financiare, iar prietenii mereu îl sfătuiau să îşi găsească un job stabil. 

În 1986, Costin Mărculescu a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc. A colaborat cu mai multe teatre susţinând peste 2000 de spectacole în ţară şi în străinătate. A jucat împreună cu actori consacraţi, dar şi-a găsit sfârşitul mult prea repde. 

După cum declara chiar el la un moment dat, o bună perioadă a avut un confort financiar, avea maşină, locuia la vilă, iar afacerile mergeau bine. Deţinea o agenţie care avea sucursale în peste 90 de oraşe din România. "Din 1999, până în 2005, agenţia mea a avut cam 25.000 de absolvenţi. În mod normal, trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajaţii mei erau în jur de 150.

Deci am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni şi la un grup de zeci mari artişti cu care am colaborat. Foarte mulţi, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenţia, nu mi-au mai dat niciun telefon", spunea regretatul actor. 

Din păcate, el avea de ceva timp mari probleme financiare. Se pare că business-ul său, Compania Artistică Costin Mărculescu SRL, înregistrase pierderi în valoare de 20.000 de euro şi, mai mult, actorul ar fi fost căutat de recuperatori pentru o datorie de 8.265,09 lei, plus datoriile la întreţinere. Apropiaţii şi prietenii declară că ar fi intrat în depresie. El trăia cu gândul la vremurile bune, iar ei îl sfătuiau să îşi caute un job, să se pună din nou pe picioare:

"Din păcate, nu voia să înţeleagă că nu va reveni în teatru şi că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să îşi facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simţeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenţiei. Suferea şi de singurătate, spunea că tânjeşte să aibă şi el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani şi locuia într-o vilă, când avea maşini luxoase şi era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul."

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria casă

S-a stins între patru pereţi, uitat de lume şi prieteni. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă pe data de 11 iunie. Actorul nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu acuzase în trecut probleme cu inima şi cu tensiunea. El urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg