Elvis, obsedat de virginitate. Priscilla: „După ce am născut, nu s-a mai atins de mine!”

20 august, 2021
1 1 priscilla si elvis profimedia 0404303065 jpg jpeg

Regele Rock 'n' Roll a dus o viaţă plină de scandaluri, acuzaţii de rasism şi agresiuni sexuale, consum de droguri şi infidelitate. Nici măcar mariajul lui cu tânăra Princilla n-a fost numai lapte şi miere!

Elvis a făcut armata cu tatăl Princillei Beaulieu în Germania de Vest şi a întâlnit-o, pentru prima dată, pe superba brunetă în 1959, când el avea 24 de ani şi ea, doar 14. Fosta soţie a legendarului cântăreţ a declarat, pentru People, că părinţii ei i-au interzis, în primă instanţă, să se vadă cu Presley, însă au cedat pe parcurs şi i-au permis starului să le curteze fiica adolescentă.

Imediat ce a primit permisiunea părinţilor ei, superstarul a început să o modeleze pe extrem de tânăra lui prietenă în femeia ideală din viziunea lui, îi spunea până şi cum să se machieze şi cum să se îmbrace. Însă, dacă o încuraja să folosească tot mai mult creion dermatograf, pentru a-şi accentua privirea, îi poruncea să poarte hainele mamei ei de fiecare dacă venea în vizită la el, doar ca să nu creadă lumea să se vedea cu o minoră. „Viaţa nu-mi mai aparţinea”, a dezvăluit fosta doamnă Presley, pentru Loose Women, în 2016. „Trăiam doar viaţa lui. Vedeam filmele pe care el îşi dorea să le văd, acultam muzica pe care o asculta el, mergeam unde mergea şi el, aşa că mi-am cam pierdut personalitatea, identitatea pe parcurs”.

Să mai spun că Elvis o alinta pe Priscilla „micuţa”?!...

Puritatea ei, mai presus de orice

Şi, cu toate că el avea o viaţă – chiar sexuală, nu numai socială – foarte activă, nu-i permitea prietenei lui acelaşi lux. Ea trebuia să rămână neprihănită până la nuntă, aşadar nici măcar el nu încerca să aibă relaţii intime cu ea. Îşi vedea de relaţiile lui amoroase cu femei ca Nancy Sinatra şi alte vedete ale vremii şi, în tot acest timp, refuza să-şi consume relaţia cu Priscilla.

Se pare că puritatea ei era esenţială pentru ca el să-şi păstreze interesul în ea. Era atras de ea tocmai pentru că era virgină.

Priscilla a recunoscut că ea şi soţul ei au conceput-o pe fiica lor, Lisa Marie, în luna lor de miere şi că, după naşterea copilului, Elvis şi-a pierdut tot interesul sexual în ea. Nici măcar gravidă nu i se mai părea atrăgătoare. Când era însărcinată în 7 luni, Presley i-a propus soţiei lui să se despartă pentru o vreme, însă s-a răzgândit în numai câteva zile.

Cu toate că Elvis era obsedat de virginitatea femeilor, asta nu-l împiedica să aibă tot felul de fantezii şi fetişuri. De pildă, instalase câte o oglindă cu două feţe în fiecare dintre casele lui, pentru a-şi spiona musafirii atunci când rămâneau peste noapte şi făceau sex sau atunci când descoperea câte o femeie dezbrăcându-se în camera alăturată.

În timp ce el îşi petrecea timpul cu alte femei, ea, de plictiseală, a început să ia lecţii de karate de la cascadorul şi expertul în arte maţiale Mike Stone. Iar, la scurt timp, cei doi au devenit iubiţi.

„Nu mai suportam prea multe nopţi lipsite de pasiune în viaţa mea”, a dezvăluit Princilla, motiv pentru care, în 1972, i-a spus lui Elvis despre relaţia extraconjugală cu Stone şi că voia să divorţeze. Chiar şi după divorţ, foştii soţi Presley au rămas buni prieteni până la moartea lui prematură din 1977.

Foro - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg