Eminem, în favoarea căsătoriilor gay

19 iunie, 2010

Într-un interviu acordat publicaţiei britanice The Guardian, rapperul american a declarat că "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi". Eminem este celebru pentru disputele sale din trecut cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, provocate de versurile homofobe din piesele sale.

Eminem a surprins recent pe toată lumea declarând că este în favoarea căsătoriilor gay, deşi el crede că un mariaj n-are şanse de reuşită nici măcar între persoanele heterosexuale.

Într-un interviu acordat publicaţiei britanice The Guardian, rapperul american a declarat că "toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi". Eminem este celebru pentru disputele sale din trecut cu organizaţiile pentru drepturile homosexualilor, provocate de versurile homofobe din piesele sale, rapperul declarând ulterior că acele versuri aveau doar un caracter de "satiră".

Mai mult, rapperul american a promis că va renunţa la aceste versuri în timpul apropiatului turneu pe care îl va susţine în Marea Britanie. În interviul acordat cotidianului The Guardian, Eminem s-a pronunţat în favoarea uniunilor şi căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.

"Dacă două persoane se iubesc, atunci, la dracu', de ce nu? Consider că toţi ar trebui să aibă şansa de a fi în egală măsură nefericiţi", a glumit muzicianul american.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg