Eva Longoria îşi transformă angajaţii în vedete TV

28 iunie, 2010

Actriţa din serialul „Neveste disperate” gândeşte ca o femeie de afaceri: pentru ca restaurantul ei să fie cât mai profitabil, plănuieşte să-i facă reclamă printr-un reality show care se va filma în local. Vedeta se pricepe de minune să scoată profit din orice afacere.

Actriţa din serialul „Neveste disperate” gândeşte ca o femeie de afaceri: pentru ca restaurantul ei să fie cât mai profitabil, plănuieşte să-i facă reclamă printr-un reality show care se va filma în local.

Vedeta se pricepe de minune să scoată profit din orice afacere. Ea a avut nişte neplăceri cu foştii manageri ai restaurantului ei, Beso, ajungând chiar să se judece cu aceştia. Ronan şi Mali Nachum au dat-o în judecată pe actriţă pe motiv că aceasta i-a concediat pe nemerit. Indiferent cine se va dovedi că are dreptate în această dispută, Longoria vrea să distragă atenţia de la acest scandal. Şi plănuieşte să îmbunătăţească imaginea localului printr-o metodă ingenioasă de a-i face publicitate: va realiza un reality show, care se va filma în incinta restaurantului, transformând angajaţii de la Beso în vedete TV. „Camerele îi vor urmări pe angajaţii mei peste tot în restaurant. Eu nu voi apărea atât de mult, pentru că sunt femeie măritată şi destul de bătrână de-acum”, glumeşte Eva. Emisiunea va avea ca subiect viaţa din culise a actriţei.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}