Exclusiv! Bebe Cotimanis: ''Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat!''

27 septembrie, 2019
9 bst9677 jpg jpeg

Bebe Cotimanis a redescoperit iubirea la maturitate şi e mai fericit ca niciodată. Chiar dacă s-a spus că a divorţat de curând pentru noua muză din viaţa sa, actriţa Iulia Dumitru, faimosul actor aruncă bomba şi îi contrazice pe cârcotaşi, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că nu era căsătorit.

Vedeta PRO TV şi-a deschis sufletul pentru OK şi a povestit lucuri mai puţin ştiute din viaţa de dincolo de scenă, dar şi despre Vlad, serialul în care joacă acum.

OK! Televiziune, actorie, aţi mai avut vreun job de care nu ştim nimic?

Bebe Cotimanis: Am terminat liceul de arhitectură.  Am fost proiectant la un birou de arhitectură şi mă mândresc cu chestia asta pentru că a fost o perioadă deosebită în viaţa mea. “Şi ce aţi proiectat?” Calea Moşilor.. întreagă, dar nu singur. Am doar un bloc pe care l-am proiectat eu singur, pentru că arhitecta era în concediu şi doar a aprobat când s-a întors…este vorba despre blocul 7 de pe Calea Moşilor şi am lucrat mult şi la blocul 1 de pe Calea Moşilor, unde este restaurantul Burebista. Am lucrat la foarte multe proiecte.

OK! Care a fost cea mai mare schimbare pe care a trebuit să o faceţi pentru un rol?

Bebe Cotimanis:Cea mai mare schimbare a fost cu mult timp în urmă. Era pe vremea emisiunii “Rişti şi câştigi”. Atunci am fost pus să mă rad în cap. Nu cred că-şi poate cineva imagina cum arătam. Aveam un strat gros de pudră pe cap. Eram plin de răni şi trebuia să le ascund cumva. A fost prima dată când m-am ras .

5 img 0771 jpg jpeg

OK! Iubiţi din nou. Ce ingrediente are dragostea acum, la maturitate?

:Tot ce nu a avut în tinereţe. Are o oarecare stabilitate, experienţă, nu mai este atât de furioasă cum a fost când a fost tânără. Este mult mai aşezată, are o dulceaţă aparte.. şi spun asta într-o perioadă în care am renunţat la dulciuri. Am fost căsătorit o singură dată, cu mama Adelei şi de atunci mi-am dat seama că nu este pentru mine. Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat! Sunt vărsător şi îmi place libertatea, dar nu-mi place numai libertatea mea, îmi place şi libertatea celuilalt. Dacă două libertăţi se întâlnesc şi se acceptă pentru mult timp, nefiind strâns legate, cu un lanţ, de un act şi rezistă atunci înseamnă că aia este iubirea adevărată.

OK! Ce vă atrage la persoana de lângă dv.? Cum a reuşit să vă cucerească?

M-a cucerit cu sufletul, cu mintea, cu frumuseţea ei . Ca să nu mai zic că avem aceeaşi meserie şi ne înţelegem foarte bine.

OK! Copiii vă urmează pasiunea?

Adela a făcut actorie film şi televiziune, dar nu practică meseria asta. Acum se ocupă de îmbrăcarea vedetelor, e stilist vestimentar. Matei a terminat liceul, şi că tot vorbeam de îndrăgosteală,  s-a îndrăgostit şi el şi a plecat la Iaşi, la iubita lui. Vor da bacul împreună, la un liceu extraordianar din Iaşi.  Nu poţi să opreşti copilul când este în toiul dragostei, la 18 ani, pentru că toată viaţa lui când va da de o femeie o să se gândească: dacă ar fi fost cealaltă? Trebuie să trăiască, să-şi consume pasiunea, sentimentele…

3 bst9677 jpg jpeg

OK! Ultima întâmplare trăită la ferma pe care o aveţi la Periş?

Ultima întâmplare este când am plecat de la Periş şi m-am mutat la Piteşti, pentru că acolo m-am îndrăgostit. Sunt angajat al teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti şi colaborator al Teatrului Nottara, al Teatrului Naţional din Bucureşti, al Teatrului Elisabeta, al teatrului din Deva şi sunt implicat în multe alte proiecte, cum ar fi VLAD. Acum, VLAD este suflet din sufletul meu. VLAD se petrece ACUM mie nici nu-mi vine să mă uit la episoadele anterioare, pentru că nu îmi place să mă uit la mine până nu se termină proiectul.. Am o teamă permanentă de a mă privi într-un serial în timp ce se filmează.. consider că este inoportun pentru mine.

OK! Aţi avut accidente pe platourile de filmare?

Accidente nu, dar am avut un incident simpatic, chiar la filmările serialului VLAD. Filmam o secvenţă la Rahova şi a ieşit un

dintr-un spray cu piper. Dintr-un simplu

, dintr-un spray de piper mic, aproape gol, a trebuit să oprim filmările. Am ieşit în curte tuşind, când deodată aud, de pe la etajul 2 sau 3 o voce: “Nea` Bebe, ai alergie la puşcărie?”. Vă daţi seama că în acel moment toată echipa a izbucnit în râs. Râdeam cu lacrimi. Nu mai ştiam dacă aveam lacrimi de la spray sau de la “alergia la puşcărie”:)

OK! Ce e fericirea pentru Bebe Cotimanis?

Bebe Cotimanis: Fericirea este în fiecare dimineaţă când mă trezesc şi pot să-i mulţumesc Celui de Sus pentru tot ce mi-a dat în ziua de ieri şi pentru ce-mi va da în continuare. Am speranţa că-mi va da ceva la fel de bun ca şi ieri.. cel puţin. Fericirea pentru mine este pas cu pas! Este o fericire să fii sănătos, să te trezeşti în fiecare dimineaţă, este o fericire să poţi ajuta oamenii. Este o fericire să am meseria pe care o am şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ea cu lacrimi în ochi! Îmi trăiesc viaţa ca un hobby şi asta e fericirea pentru mine!Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg