Exclusiv! Ce îi găteşte Gina Pistol lui Smiley: "Când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor, le dau un telefon”.

27 decembrie, 2019
1 gina jpg jpeg

Gina Pistol intră şi în bucătărie pentru Smiley. Frumoasa blondă obişnuieşte să îi gătească jumătăţii sale un preparat special.

“Am învăţat de la unul dintre concurenţii "Chefi la cuţite" o reţetă indiană de pui cu curry. Este absolut senzaţională, are un gust exotic, dat de combinaţia de mango, curry şi smântână. Garnitura de orez basmati completează perfect preparatul…pur şi simplu nu te mai poţi opri din savurat! De fiecare dată când o gătesc cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant”, a mărturisit Gina Pistol pentru OK!

Uneori, vedeta Antenei 1 apelează şi la ajutorul chefilor.”Eu am învăţat foarte multe secrete culinare de când sunt în preajma chefilor şi, de când prezint “Chefi la cuţite”, am început să privesc altfel gastronomia. Am început să îi privesc altfel pe cei care muncesc în acest domeniu, pentru că realizez faptul că un chef bun, care scoate o mâncare impecabilă, are foarte multe calităţi. Datorită chefilor am început să gătesc mai mult, nu doar de nevoie, ci şi din plăcere. Îi răsfăţ mereu pe cei dragi cu o mâncare bună, cu o reţetă aflată de la Florin, Cătălin, Sorin, sau concurenţii care ne trec pragul la Chefi la cuţite. De multe ori, când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor cu o reţetă, le dau un telefon”.

Smiley nu este însă singurul pe care Gina îl răsfaţă. Blonda are o relaţie specială şi cu fratele ei, căruia i-a vegheat de multe ori paşii.

“Fratele meu este cu 5 ani mai mic ca mine. Când părinţii erau plecaţi la serviciu, fiind singuri, acasă, îmi revenea mie responsabilitatea să am grijă de el. Şi pot spune că l-am crescut, dar am şi crescut împreună. Am o relaţie specială cu el şi sper, ca pe viitor, să plecăm amândoi într-un pelerinaj pe El Camino”.

Până atunci, Gina aşteaptă să încheie anul lângă cele mai apropiate persoane din viaţa ei. “De Revelion îmi place să petrec timpul alături de cei dragi. Este momentul din an în care iau o pauză şi mă bucur de atmosfera din jur. Este momentul din an în care mă bucur să văd reacţiile când se desfac cadourile puse atent sub brad, căci sunt un om căruia îi place foarte mult să dăruiască. Când mă gândesc la sărbătorile de iarnă, îmi aduc aminte de de mirosul de cozonaci pregătiţi de mama, de portocale, de cum pregăteam bradul împreună sau cum de foarte multe ori, mă trezeam fericită, vedeam că ninge chiar de ziua mea, şi ieşeam fericită la joacă în zăpada aceea albă, pufoasă, care scârţâia sub tălpi. Chiar dacă pe vremea aceea ne lipseau multe lucruri, era o stare magică, de linişte. Şi acum sărbătorile au un loc special în inima mea”, a mai spus Pistol pentru OK!



Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE