Exclusiv! Drama trăită de Patrizia Paglieri. ''Încerc să trec peste asta. Am un copil de crescut''

26 septembrie, 2019
2 patrizia paglieri jpg jpeg

Patrizia Paglieri se luptă să îşi păstreze zâmbetul pe buze şi să meargă mai departe, chiar dacă, în urmă cu şase luni, şi-a pierdut mama.

“Era bolnavă de cancer. Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut. Sunt o fire pozitivă şi fac tot posibilul să mă uit înainte”, mărturiseşte Patrizia pentru OK!

Frumoasa brunetă are multe amintiri cu cea care i-a dat viaţă, mai ales că ea a fost cea care a ajutat-o să îşi clădească o viaţă în România. “Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat.La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici”.

Aşa avea să înceapă Patrizia o altă viaţă. Astăzi, locurile natale îi sunt total străine. “Merg puţin în Italia. Pentru mine România este acasă, aici am jobul, prietenii, fiul”, adaugă Paglieri pentru OK!

patrizia si francesco 0 jpg jpeg

Pa 48 ani, Patricia reuşeşte să arate spectaculos, iar acest lucru i se datorează în mare măsură fiul ei. “Francesco e strict cu regimul, aşa că încerc să mănânc sănătos. În ultima vreme am mâncat însă multe prăjituri şi m-am îngrăşat  două kilograme, dar merg la sală”.Recente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg