Exclusiv la OK!TV - Kristina Cepraga: "N-am crezut că aş putea să fiu o mamă bună"

10 septembrie, 2018
Kristina Cepraga fiica ei Aurora May la OK TV E OK sa fii vedeta Dana Savuica 2 jpeg

A avut o ascensiune foarte frumoasă în televiziune şi în film, iar acum semnează ca regizor şi producător.

image

O ştiţi de pe vremea începuturilor MTV-ului, când îşi spunea VJ Kitty, şi a "Şcolii Vedetelor", unde şi-a exersat prima oară abilităţile pentru canto şi actorie. Astăzi, o avem în faţă pe Kristina Cepraga Goodwin, regizoare şi producătoare, dar mai ales mamă şi soţie.

De ce nu-şi mai spune Kitty Cepraga? "Pur şi simplu, în perioada în care eram foarte mică, eram foarte puştoaică şi lucram în televiziune şi era prima mea colaborare cu o televiziune - un brand străin, un post muzical, la vremea respectivă eram două Cristine. Numele meu în buletin şi în acte e Cristina Ioana Dana. Şi atunci, glumind mai mult, la un moment dat i-am spus directorului postului pentru care lucram atunci: "Mie, când eram mică, fratele meu îmi spunea Chiti, Chitina, că nu putea să-mi pronunţe numele Cristina", "A, haios, Chiti, Chitina, dar ştii că sună bine Kitty, VJ Kitty?". Şi atunci, de la chestia asta, ne-a plăcut foarte mult că suna oarecum american, suna oarecum diferit de Cristina - care e un nume frumos, dar destul de banal - am rămas la chestia asta. După care omul mai creşte, nu rămâne la vârsta aia, ajunge la 16 ani, şi la 18 ani, între timp am dat la facultate, am terminat şi facultatea, în paralel am lăsat posturile de muzică şi, ca om serios, am trecut la televiziunea naţională, unde am avut trei show-uri şi unde nu mai eram deloc Kitty, eram Kristina Cepraga. Şi asta a continuat până acum, la peste 30 şi de ani", a lămurit ea la OK!TV.

Întrebată de Dana Săvuică dacă se recomandă cu numele soţului ei, Kristina a explicat faptul că: "Eu m-am măritat acum 7 ani, iar la starea civilă când am fost în România cu soţul meu - care e jumătate francez, jumătate englez, în fine, dar născut în Roma - m-a întrebat de ce nu vreau să iau numele Goodwin. Şi, într-un moment de emoţie, de îndrăgosteală, de fericire, m-am uitat în ochii lui şi îi zic: "Ba da, îl schimb în Goodwin. Iar acum în buletin sunt doar Goodwin, legal nu mai sunt deloc Cepraga."

Cum a ajuns regizor? "Regia a venit spontan. De la scris, am simţit nevoia ca ceea ce scriu să-l văd în imagini. Şi, vorbind cu nişte regizori tineri de la şcoala mea de regie, mi-am dat seama că ei vedeau ceea ce am scris eu diferit de cum văd eu. Şi atunci am zis de ce să nu pun eu în scenă ceea ce mi-am imaginat eu?".

image

Cum este în cel mai important rol, cel de mamă? "Dacă nu era James, nu era Aurora May. Vezi destinul cum este? (...) N-am crezut că aş putea să fiu o mamă bună sau că am valenţa asta. Eu, copilul rebel, eram eternul copil. Să mă văd eu în postura de mamă? Adică, efectiv cineva depinde de mine şi cineva, cu ochişorii ăia mari, eu sunt mama lui şi el depinde de mine?"

Interesant este faptul că Aurora May aude vorbindu-se în casă mai multe limbi. "Mi-e foarte ruşine s-o spun... Stând în Italia de 14 ani, devenind cetăţean italian, vorbind foarte rar română, pentru că ai mei vin rar, toate prietenele mele românce vorbind amestecat italiană cu română, cel mai mult vorbesc cu ea în italiană. Am început acum, în ultimul timp, ca imediat ce îi spun ceva în italiană să-i spun traducerea şi în limba română. (...) Ce este mai haios în toată povestea asta este faptul că tatăl ei, jumătate francez şi jumătate englez, vorbeşte franceză în casă, pentru că mama lui e franţuzoaică. Sperăm să sperăm să-i folosească, pentru că ştiu că la vârsta asta eşti ca un burete."

Iată şi ce alte destăinuiri i-a mai făcut Kristina Cepraga Danei Săvuică la "E OK să fii vedetă?".Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg