EXCLUSIV Roxana Nemeş: “Vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu”

10 februarie, 2022
8 nemes 4 jpg jpeg

Anul trecut a adus multe provocări şi schimbări (în bine) pentru frumoasa cântăreaţă. 

După o experienţă extremă în jungla dominicană, la emisiunea Survivor, Roxana a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei de cuplu: s-a căsătorit cu cel care-i este alături de şase ani. Noi am vorbit cu Roxana despre cum a schimbat-o – sau nu – viaţa de femeie măritată.

Cine se uită pe pagina te de Instagram ar zice că ai o viaţă perfectă. Azi la Miami, mâine la New York, poimânine în nu ştiu ce insule exotice. Te consideri o răsfăţată a sorţii?

Roxana În primul rând, sunt nişte amintiri pe care le-am postat în ultimul timp. Sunt vacanţele din ultimii trei ani. Am zis să fac o revizuire şi să-mi aduc aminte, pentru că n-am avut timp să plec şi anul ăsta. De obicei plecam în ianuarie-februarie undeva pe o plajă. Am amânat vacanţa pe vară. Nu cred că e vorba despre noroc aici, ci tot despre muncă. Muncim foarte mult, şi eu şi soţul meu şi din punctul meu de vedere, după ce munceşti atât, meriţi să trăieşti frumos. Eu ador să călătoresc.

Soţul tău lucrează într-un domeniu asemănător cu al tău? S-au scris diverse despre el, c-ar fi un om de afaceri de succes...

S-au scris mii de chestii neadevărate. Nu, Călin are un business în domeniul cinematografiei.

Ce simţi că s-a schimbat în viaţa ta de când te-ai măritat?

Absolut nimic. Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim. Mi-a plăcut că această cununie civilă a ieşit exact cum mi-am dorit eu, un eveniment intim. Mă bucur că mi-a fost şi familia alături, căci pentru ei este destul de greu să se deplaseze, mai ales cu pandemia asta. Sunt împărţiţi în toată lumea. Ne-am dorit foarte mult şi o slujbă de logodnă: ne-a cununat un preot, dar a fost strict o slujbă de logodnă. Dar îmi doresc şi o nuntă în biserică. Nu ne grăbim, o s-o facem când o să simţim.

Dar va fi anul acesta?

Nu ştiu ce să zic. Suntem implicaţi în foarte multe proiecte. Şi pentru asta, ar fi trebuit să stabilim data la începutul anului. Ne-am gândit iniţial, apoi am zis să vedem ce-o fi. Cred că va fi ceva spontan, că aşa suntem noi.

E adevărat că în aceşti şase ani de relaţie aţi avut şi o perioadă de pauză? O despărţire?

Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau. Ştiam pe cine vreau, ştiam că pe el îl vreau: în acel an, cred că-n fiecare zi m-am gândit la el. Dar n-am mai vorbit deloc cu el. Ne-am reîntâlnit după ce mi-am cumpărat un apartament şi l-am rugat să mă ajute cu un lucru. Ne-am revăzut şi a fost ca şi cum nu ne-am fi despărţit deloc. M-a ajutat foarte mult perioada aceea, m-am focusat foarte tare pe mine şi pe ceea ce-mi doresc, m-a maturizat foarte mult şi mi-am dat seama de ceea ce este important în viaţă.

Mulţi comentează pe seama diferenţei de vârstă dintre voi. Se scrie şi că soţul tău este foarte bogat şi se insinuează lucruri...

Munceşte foarte mult şi o face de când era copil. Este foarte ambiţios şi serios în munca lui. Şi este normal să evoluezi. Eu am învăţat foarte multe lucruri de la el. Evoluţia mea i-o datorez şi lui. Noi pe lângă faptul că ne iubim suntem şi foarte buni prieteni şi facem şi o echipă foarte bună. Mereu mi-am dorit un bărbat pe care să mă pot baza şi cu care să pot face o echipă, chiar dacă suntem în domenii diferite. În plus, îmi place că-i mai matur decât mine. Sunt 11 ani între noi, nu extrem de mulţi. Şi între bunicul meu şi bunica au fost nişte ani diferenţă şi s-au iubit până-n ultima clipă. Îmi plac oamenii maturi cu care am ce vorbi. E un om care mă face să zâmbesc când sunt supărată, mă face să râd, are simţul umorului. Lucrurile astea contează foarte mult.

Lumea comentează c-ar fi multimilionar...

N-are avionul lui privat! Încă (râde). Dar ne-ajutăm amândoi să evoluăm. Ştii cum este: şi partenerul te ajută în evoluţie, ori te ridică, ori te coboară. Iar noi facem echipă bună, chiar  prin susţinerea mentală reciprocă. E un bărbat foarte mişto şi nu l-aş schimba cu nimeni. La început mă deranjau aluziile astea, la începutul carierei mele. Acum, e vorba doar ca tu să fii mulţumit cu alegerile tale.

Cu toate aceste, chiar dacă soţul tău este discret, pare adeptul gesturilor grandioase. Cererea în căsătorie pe afişajul de la magazinul Cocor, un inel de 20.000 de euro...

Nu este chiar aşa. Inelul este foare frumos, este cu diamant negru, într-adevăr, dar nu costă 20.000. Presa mai şi dezvoltă. Şi el munceşte, dar şi eu muncesc, nu sunt o femeie întreţinută şi nu mi-am dorit un bărbat doar pentru că are bani. Vorbeşte lumea... Cererea în căsătorie a fost, într-adevăr, extraordinar de frumoasă. Nu m-aşteptam să mă ceară, n-am vorbit nimic despre asta. A vorbit el să se întâmple pe Cocor, a pus poze din vacanţe, a fost o nebunie întreagă, nu m-aşteptam. Chiar dacă lui nu-i place să apară neapărat...

Dar a apărut pe Cocor! Altfel, ce veşti aduce anul? Copiii sunt în plan?

Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg