EXCLUSIV Scrisoarea de ADIO a Cristinei Şişcanu! E în Republica Dominicană, departe de Mădălin Ionescu, de copii: "Plâng! E prima oară când ne separăm"

22 ianuarie, 2020
4 cristina siscanu plange la survivor 3 jpg jpeg

Cristina Şişcanu a scris un mesaj emoţionant penru Mădălin Ionescu prin intermediul OK! Magazine. Participarea ei la Survivor România e o încercare pentru toată familia. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Cristina Şişcanu şi toată echipa Survivor România a părăsit ţara. Au luat avionul cu destinaţia Republica Dominicană, acolo unde se filmează competiţia. Vedetei i-a fost tare greu să se despartă de soţ, de Mădălin Ionescu. 

În grija fostului prezentator TV au rămas copiii, dar şi proiectele pe care ei le au de ceva timp. Cristina Şişcanu a scris mesajul de adio în lacrimi. Îi este incredibil de greu să stea departe de Petra, mezina familiei. 

“Baby, îţi las această scrisoare acum, după ce am plecat spre o experienţă care va cântări, probabil, în viaţa mea mult mai mult decât mi-am imaginat. De la ţine am învăţat că nu e bine să ratezi niciun tren care se opreşte în staţia ta. Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum, dar cert e că la final îmi voi cunoaşte mai bine limitele şi, evident, voi fi şi mai puternică, şi mai determinată.

În acelaşi timp plâng ...Oamenii intuiesc, dar nu ştiu cât de profunde sunt sentimentele noastre! E prima oară când ne separăm! Prima oară când va trebui să trăiesc departe de tine, hrănindu-mă din amintirile noastre răscolitoare! Fizic voi fi în Dominicană, dar inima mea va rămâne ascunsă în inima ta. Ştiu că nu îţi va fi uşor nici ţie.

Ai atât de mult de muncă, dar tu asta ai făcut întotdeauna. Nimic nu te-a împiedicat să reuşeşti. Să ai grijă de Petra, iubitul meu frumos! Despărţirea de ea mă copleşeşte şi mă sufocă. Aş fi vrut să o iau cu mine. Noi două părem cioplite una în cealaltă. Ştii că în ultimul timp a stat numai în braţele mele. Ea a simţit permanent că se întâmpla ceva, că se va schimbă ceva. Să o iubeşti, baby ! Să o iubeşti şi cu inima mea, în fiecare clipă. Fă-o să râdă ! Asta îi place cel mai mult! Ştiu că o să te descurci . Ai crescut cu atâta grijă doi copii extraordinari. Să le fii alături şi lui Filip, şi Ştefaniei . Oricum te vor ajută foarte mult bunicii. Va iubesc! Voi sunteţi sensul meu .”, a transmis Cristina Şişcanu. Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE