Fete cuminţi care s-au transformat în BAD GIRLS

11 iulie, 2017
Untitled collage jpeg

Au cunoscut succesul abia când au devenit nişte bombe sexy veritabile. Sau cel puţin asta e reţeta clasică pentru cei care şi-au dorit să dea lovitura în showbiz!

Jessica Simpson

image

Blondina şi-a început cariera de mică, prezentându-se la un casting pentru Mickey Mouse Clubhouse, unde făceau deja senzaţie Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake, dar nu a trecut proba. S-a întors atunci, cu coada între picioare, la cântat în corul bisericii, unde a fost, într-un final descoperită de o casă de producţie a muzicii creştine. A început să bată ţara în lung şi-n lat cântând prin biserici, dar s-a oprit când tatăl ei a constatat că fiica sa dezvoltase un bust prea generos pentru simplii creştini.

image

A fost momentul în care showbiz-ul american a primit-o cu braţele deschise. Totuşi, tatăl ei i-a convins pe directorii muzicali să-i construiască frumoasei adolescente o imagine cuminte, cu anti-sex appeal din plin. N-au reuşit decât pentru o scurtă perioadă de timp, după care Jessica şi-a dat arama pe faţă şi s-a prezentat în faţa lumii ca tipa sexy care este şi-n ziua de azi.

Selena Gomez

image

Vedeta Disney Channel s-a lansat în muzică, însă sucesul s-a lăsat aşteptat până când imaginea ei s-a schimat într-una mai matură şi mai sexy. A ajutat din plin şi expunerea ei pe marele ecran, chiar dacă tranziţia către filme a fost făcută tot timid. În momentul de faţă, Selena îşi expune latura HOT pe social media, unde are un succes nebun, dar şi pe scenă sau prin videoclipuri, unde este tot mai senzuală şi mai atrăgătoare.

Miley Cyrus

image

Fosta Hannah Montana se numără printre vedetele care au cunoscut succesul încă din copilărie, însă, în cazul ei, trecerea la un look mai matur şi mai sexy s-a făcut în exces parcă. Miley nu mai e de mult copiliţa de la Disney Channel, cu plete frumoase şi zâmbet cuceritor, ci s-a transformat într-o tânără care nu se teme să experimenteze atât stiluri vestimentare ultrasexy, cât şi atitudini la limita legalităţii.

Christina Aguilera

image

După ce s-a făcut cunoscută, de mică, în The Mickey Mouse Clubhouse, s-a concentrat pe o carieră muzicală solo, care a reuşit să-i ofere statutul de una dintre cele mai mari cântăreţe din lume. Christina n-a pierdut vremea şi a debutat muzical cu o imagine mult prea sexy pentru unii dintre fanii ei, care i-au criticat ţinutele sumare şi atitudinea dezinhibată. Bine că s-au dat, într-un final, pe breazdă admiratorii ei, pentru că acum adoră orice mişcare profesională şi personală pe care o face diva.

Drew Barrymore

image

Ei, la actriţa din E.T. nu a fost vorba despre şedinţe foto prea deochiate, ea s-a rezumat la petreceri nesfârşite şi dependenţe care i-au ameninţat viaţa. Drew a crescut într-o familie hollywoodiană şi a cunoscut toate dedesubturile showbiz-ului american încă de mică. A avut totuşi noroc că stilul de viaţă sălbatic nu şi-a lăsat o amprentă mai apăsată asupra vieţii ei şi că acum se bucură de copiii ei şi de un trai lipsit de tentaţii periculoase!

image


Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg