Finala concursului Miss Models International, diseară la 21.00

12 iulie, 2013

În această seară, va avea loc finala mult aşteptată a concursului de frumuseţe în Piaţa Mare din Sibiu, unde concurentele de pe patru continente vor defila pe un podium de 80 de metri lungime.

În această seară, va avea loc finala mult aşteptată a concursului de frumuseţe în Piaţa Mare din Sibiu, unde concurentele de pe patru continente vor defila pe un podium de 80 de metri lungime.

Este unul dintre cele mai elaborate concursuri de acest tip, organizate vreodată în Estul Europei. Emoţiile concurentelor care vor fi analizate de juriu şi de mii de spectatori vor fi cu atât mai mari cu cât finala va fi difuzată pe întreg mapamondul, la eveniment fiind prezenţi şi jurnalişti din peste 20 de ţări.

Cătălin Botezatu, Carmen Negoiţă, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Călin Bucur şi Delia Lungu vor reprezenta juriul serii, iar concertele dintre probleme competiţiei vor fi date de Alex Velea şi Antonia.

La ce surprize să vă aşteptaţi? Concurentele au participat în ultima săptămână la un antrenament intens de pregătire pentru show. Tinerele au învăţat dansuri speciale cu care vor evolua în deschidere, au realizat şedinţe foto, şi au probat vestimentaţiile cu care vor defila pe scenă.

Finala Miss Models International, organizată în premieră în România, după opt ediţii găzduite la New York, va avea loc în această seară începând cu ora 21.00.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg