Flick alias Domnul Rimă şi-a prezentat pentru prima oară iubita. Şi ei i-a dedicat o poezie

3 iunie, 2020
7 flick are iubita jpg jpeg

Acum ne-o prezintă pe iubita sa! A venit şi vremea în care celebrul Flick dezvăluie detalii despre viaţa sa personală, despre femeia care îl face fericit!

A scris multe poezii multor români, dar iată că acum a surprins, a scris o scurtă strofă despre iubita sa. Se pare că celebrul Flick se iubeşte cu Denisa Hodişan, o tânără superbă. Se pare că formează oficial un cuplu din primăvară, mai exact de când a început pandemia şi în România. El i-a scris câteva rânduri, apoi le-a urcat pe Facebook. 

"Mă bucur că timpul zboară,

Să fim liberi iar aș vrea.

Am rămas din primăvară

Cu o mască și cu ea."

De asemenea, Flick nu s-a abţinut şi s-a pozat împreună cu iubita. Amândoi poartă măşti pe faţă, aşa că trăsăturile frumoase ale tinerei nu se observă foarte bine. Se pare că Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

2 iubita lui flick 5 jpg jpeg

Flick alias Domnul Rimă nu mai are emisiune la Antena Stars. "Nu mai ştiam când e duminică, când e joi!"

Este unul dintre cei mai buni entertaineri ai momentului, în România, şi e la fel de cunoscut atât pe radio, cât şi pe TV. Iată ce spune despre plecarea de la Antena Stars. După postul de DJ-i la Radio ZU, job care l-a consacrat datorită talentului poetic pe care îl are, câmpineanul Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick sau Domnul Rimă, a continuat cu rolul de prezentator al matinalului de la Antena Stars, dar şi cu joburile în online care s-au înmulţit în ultima vreme. Pandemia de coronavirus a schimbat, cumva, datele problemei, însă Flick nu se plânge.

"Profesional, am renunţat la emisiunea de la TV unde aveam expunerea cea mai mare. Acolo intram în contact cu mulţi cameramani, machioze, băieţii care ne cablau, invitaţi şi am renunţat de comun acord cu conducerea de la Antena Stars. Aşadar, am rămas cu emisiunea de la Radio ZU, unde mă văd doar cu Popescu, ceea ce e bine. Mă bucur că aşa mai ies din casă. Altfel, nu mai ştiam când e duminică, când e joi."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg