Florin Busuioc, declaraţii neaşteptate despre COVID-19: "Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat"

17 decembrie, 2020
3 florin busuioc despre covid 1 png png

Mulţi dintre colegii lui au fost infectaţi cu temutul virus, iar el face declaraţii neaşteptate. Iată ce a spus Florin Busuioc în direct la TV despre coronavirus. 

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, şi-a spus părerea în direct la Pro TV despre coronavirus, miercuri dimineaţă, înainte de a prezenta starea vremii. Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia:

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă”, a declarat Busu. Prezentatorii au încercat să schimbe descuţia, să pornească un nou subiect dar Florin Busuioc a continuat: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”

florin busuioc jpeg

Busu are 104 de kilograme şi vrea neapărat să slăbească!

Florin Busuioc petrece acum mult mai mult timp acasă, alături de soţie şi de copii. Din cauza pandemiei nu a mai urcat pe scenă de luni bune, actorul duce dorul spectacolelor de teatru, întâlnirilor cu colegii: "Fetiţele fac scoală online şi nu le place. Nici mie nu-mi place că se face şcoală online, mi-ar fi plăcut să fie fizic la şcoală, să socializeze. Catinca a trecut în clasa a V-a, a ajuns la liceul George Coşbuc, şi nu-şi cunoştea colegii, doar foarte puţini. Online-ul ne privează de această socializare, care mie mi se pare importantă, mai ales la vârsta aceasta fragedă. În primul rând, pentru că ei dacă nu socializează direct, fizic, vor fi agăţaţi de nişte device-uri, de telefoane, de tablete ca să-şi acopere această lipsă de socializare. Aceasta este situaţia, dar dacă tot se face şcoala online, să fie proiecte de grup cu copiii la istorie, ştiinţele naturii, ecologie, relaţii sociale, lucruri de genul acesta s-ar putea face.", a spus el pentru click.ro. Actorul a mai dezvăluit că s-a îngrăşat, acum cântăreşte aproximativ 104 kilograme. Din ce cauză?

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}