Fosta prezentatoare TV Raluca Lăzăruț este însărcinată pentru a doua oară

12 octombrie, 2022

Bucurie mare în familia fostei știriste. Frumoasa brunetă stabilită în America va aduce curând pe lume cel de-al doilea copil.

Raluca Lazarut, insarcinata pentru a doua oara (7)   Instagram jpg

Raluca Lăzăruț și soțul ei, Horațiu Boeriu, vor fi, peste câteva zile, părinții unui alt bebeluș. De bine ce fetița lor, Gemma (2), a devenit un pic mai independentă, cei doi vor trece din nou prin neliniștitele nopți fără somn, schimbat de scutece și umplut biberoane cu lapte, căci al doilea lor copil e pe drum!

O mare bucurie și o mare emoție pentru întreaga familie, cu atât mai mult cu cât bebelușul pe care-l așteaptă este un băiețel, care va completa frumos tabloul lor de familie. Deja Gemma știe că va avea un nou partener de joacă, pentru că sarcina mamei sale este evoluată, iar pântecul ei tot mai proeminent.

„2022, anul în care am crescut al doilea pui de om, dar încă nu știu să-mi țin plantele în viață“, glumește Raluca, anunțând, alături de două instantanee realizate la malul mării, în Monterey Bay, că este însărcinată a doua oară. Și, uitându-ne la ce păpușică frumoasă este Gemma și ce cuplu frumos sunt Raluca și Horațiu, cu siguranță și cel mic va arăta ca un mic prinț.

Printre primele care au sărit să o felicite, lăsându-i câte un mesaj pe contul de Instagram, au fost vechile ei colege de la Antena 1. „Wow, felicitari!!! Ce veste minunata! ❤️“, i-a scris Simona Gherghe, la rândul ei mamă a doi copii. „Vaaaaaaaai, ce veste minunată!❤️ Felicitări! 🤗“, s-a entuziasmat și Ionela Năstase, care acum lucrează la Digi24 TV. „Ce frumoasă ești!! Felicitări ❤️“, i-a transmis Anca Lungu de la Nisa, în timp ce Cristina Cioran i-a trimis o mulțime de inimioare roșii. Printre cele care i-au comentat la postare au fost și Sabina Iosub, Geanina Ilieș, Irina Mohora, Laura Belecciu și Mihaela Călin.

Între timp, familia se pregătește să sărbătorească Halloween-ul, Gemma fiind deja interesată de toți dovlecii care-i apar în cale și care vor fi sculptați și iluminați.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg