FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan, nuntă de vis în mijlocul naturii

24 august, 2015
Adela Popescu s a casatorit Radu Valcan jpeg
image

După o lungă aşteptare, solista de la DJ Project şi logodnicul ei, actorul Radu Vâlcan, au devenit soţ şi soţie, în cadrul unei ceremonii simple şi discrete.

Weekend de vis pentru Adela Popescu (28) şi Radu Vâlcan (38), care s-au căsătorit după cinci ani de relaţie. Cei doi miri şi-au dorit o nuntă simplă, de bun gust şi departe de ochii curioşilor.

Toată lumea se aştepta ca aceasta să aibă loc pe 30 august, dar ea a avut loc weekendul trecut, în mijlocul naturii, pe domeniul Hadar Chalet, de lângă Gura Siriului, judeţul Braşov – „unic în Romania, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1.000 metri altitudine“, după cum avea să-l descrie însăşi mireasa, pe blogul personal.

image image image image image image image

Adela a fost o mireasă ruptă parcă din basm, cu rochia ei vaporoasă, cu aplicaţii cusute manual la Atelier Otilia Brăiloiu, cu buchetul cu flori sălbatice (mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă) şi cu coroniţa de flori pe cap, asemeni unei zâne.

image

La fericitul eveniment, a ţinut trei zile şi trei nopţi, ca-n poveşti, au luat parte doar câţiva membri ai familiei şi prieteni apropiaţi, însumând vreo 60 de persoane.

„Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum“, a scris Adela Popescu, pe blogul personal.

image

„Alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârbă din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu“, a mai povestit mireasa.

image
image

„Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mâna în biserică… agitaţia Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaţilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viaţă, luminat de beculeţe fine, lumânări suave, flori albe ce ieşeau timid din muşchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid şi pe masa bufetului suedez şi pe pereţii hambarului. Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simţim că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viaţa noastră de până acum“, a descris Adela atmosfera în care a avut loc evenimentul.

image

Printre invitaţi s-au aflat colegi de breaslă din muzică şi televiziune, precum şi actorii din "La Bloc" ori din "LaLa Band". Dintre ei îi amintim pe Dana Rogoz, Alina Chivulescu, Ada Condeescu, Răzvan Fodor, Cătălin Căţoiu, Criss Ciobănaşu, Vlad Gherman şi regizoarea Ruxandra Ion.

image image

Astăzi, Adela şi Radu au plecat în luna de miere.

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg