FOTO Cum arată Kyle MacLachlan, la 62 de ani: cât s-a schimbat starul din "Twin Peaks" de când nu-şi mai vopseşte părul!

25 martie, 2021
1 kyle vopsit gettyimages 103411034 jpg jpeg

Actorul a rămas în amintirea fanilor celebrului serial cu imaginea de atunci, veşnic tânăr şi brunet. În februarie, Kyle MacLachlan a împlinit, însă, 62 de ani - o vârstă pe care o poartă cu demnitate şi eleganţă, alegând un look natural, cu păr grizonant

Îl ştii din "Twin Peaks", dar şi din alte producţii ulterioare, în care a ales chiar să-şi vopsească părul. Dar de doi ani, Kyle a decis să-şi lase părul grizonant, chiar dacă asta reprezintă o schimbare radicală de look pentru fanii care i-au păstrat o anumită imagine întipărită în minte. Ultima dată, actorul a apărut cu părul vopsit la începutul anului 2019. Acum, Kyle are 62 de ani şi nu se teme să-şi arate vârsta - spre deosebire de fosta lui colegă din "Twin Peaks", Lara Flynn Boyle, care a ales să apeleze la chirurgia plastică, iar rezultatele au fost atât de nefericite, încât Lara abia dacă mai apare în public. Cei doi au şi fost cândva într-o relaţie de doi ani şi jumătate. Ulterior, Kyle a început o relaţie intens mediatizată cu supermodelul Linda Evangelista - în mod ironic, şi Linda este una dintre celebrele victime ale chirurgiei plastice. Aşa că am putea spune că actorul şi-a învăţat lecţiile de la fostele lui iubiri - şi a ales să stea departe de aceste capcane ale chirurgiei plastice care pot avea rezultate neplăcute. Relaţia cu Linda a durat şase ani, cei doi despărţindu-se în 1998.

5 kyle 1 jpg jpeg
8 kyle 4 jpg jpeg
kyle si sotia gettyimages 1205189482 jpg jpeg

Un an mai târziu Kyle a început o relaţie cu Desiree Gruber (foto sus), care are o agenţie de PR. Cei doi sunt căsătoriţi din 2002 şi au împreună un fiu de 12 ani. Nici din punct de vedere al carierei Kyle nu stă rău: are un rol în noua producţie "Capone", cu Tom Hardy în rol principal, şi îl interpretează pe preşedintele american Roosevelt în serialul "Atlantic Crossing".

stanga
dreapta
5 kyle 1 jpg jpeg
6 kyle 2 jpg jpeg
7 kyle 3 jpg jpeg
8 kyle 4 jpg jpeg
9 kyle 5 jpg jpeg
10 kyle 6 jpg jpeg
11 el jpg jpeg

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg