FOTO Ele sunt cele mai înalte vedete!

13 aprilie, 2015

Se prea bine ştie că o femeie înaltă şi bine proporţionată atrage toate privirile din jur. Însă, puţine sunt cele au fost atât de norocoase încât să se bucure de picioare lungi şi o siluetă alungită. Haideţi să vedem

Se prea bine ştie că o femeie înaltă şi bine proporţionată atrage toate privirile din jur. Însă, puţine sunt cele au fost atât de norocoase încât să se bucure de picioare lungi şi o siluetă alungită. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt acele vedete foarte înalte!

Maria Sharapova – 1, 88 m

Poate vă întrebaţi de ce n-o vedeţi foarte des pe frumoasa tenismenă pe tocuri. Ei bine, nu faptul că preferă ţinutele sport este motivul pentru care se fereşte să poarte tocuri, ci înălţimea sa. Jucătoarea de tenis are nu mai puţin de 1, 88 m.

Click pe următoarea!

Jordin Sparks -1, 83 m

Puţini sunt cei ştiut că în realitate cântăreaţa Jordin Sparks este foarte înaltă. La o aşa înălţime, Jordin nu prea are concurenţă.

Taylor Swift – 1, 80 m

Mai e cineva care nu i-a apreciat picioarele incredibil de lungi ale cântăreţei? Doar nu degeaba şi le-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de dolari.

Uma Thurman – 1, 80 m

Şi celeba actriţă se poate bucura de o siluetă de manechin. La 1, 80 Uma Thurman cu greu trece nevăzută.

Nicole Kidman – 1, 78

Şi fosta soţie a lui Tom Cruise intră în topul celor mai înalte vedete. Nicole are aproape 1, 80, însă chiar şi aşa, actriţa nu se sfieşte să poarte tocuri atunci când este necesar.

Geena Davis – 1, 83

Are 59 de ani, dar arată ca de 40. Asta şi pentru că silueta o ajută. Iar în acest caz, înălţimea de 1, 83 nu este deloc de neglijat.

Tilda Swinton – 1, 78

”Lumea mi se adresează tot mai des cu „sir”. Cred că are de-a face cu faptul că sunt atât de înaltă şi pentru că nu mă dau foarte des cu ruj. ”, declara într-un interviu actriţa referitor la înălţimea sa.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg