FOTO Îi arde de glume acum! Ben Affleck începe să se distreze la shopping cu soția

28 august, 2022

A doua lună de miere, a doua șansă ca actorul să se simtă bine, în ciuda paparazzilor care-i urmăresc fiecare mișcare. După ce-a ațipit sau a fost nervos post-nuntă, actorul a început să se distreze în luna de miere cu JLo!

image

Dacă e ordin, cu plăcere! Cam așa pare să spună actorul care arăta resemnat că trebuia să participe la micile activități din luna de miere în blitz-ul paparazzilor. Și, dacă tot era expus presei la fiecare vizită prin magazine sau orice prânz pe care-l lua, măcar să se simtă bine în tot acest timp, nu?

Ben a decis să se distreze puțin în timpul unei sesiuni de shopping cu noua lui soție și și-a pus o beretă pe cap ca să fie haios. În timp ce se afla într-un butic de la Milano, Affleck a probat o beretă, spre amuzamentul tuturor celor din jur. Fanii celebrului cuplu au încercat să filmeze totul prin geamurile magazinului, iar paparazzi au suprins și ei momentul distractiv.

Jennifer chiar purta o pălărie albă la momentul respectiv și s-a amuzat teribil când l-a văzut pe soțul ei maimuțărind-se cu bereta pe cap, la care a asortat o pereche de ochelari de soare. În rest, actorul era îmbrăcat cât mai lejer, în timp ce doamna Affleck a ținut să-și expună abdomenul bine lucrat la sală cu un top alb și o pereche de pantaloni albi. Starul și-a completat look-ul cu niște Christian Louboutin nude de 2.190 de dolari.

În plimbarea lor prin orașul italian, proaspeții soți s-au oprit și la Valentino, după care au ajuns și la Brunello Cucinelli.

Bennifer 2.0 cu siguranță că au profitat din plin de cea de-a doua lor lună de miere după ce au avut parte de o a doua nuntă, organizată pe trei zile, în Georgia. Cu o lună înainte de petrecerea lor nupțială extravanată, cei doi amorezi au fugit în Las Vegas pentru a-și uni destinele acolo, după care s-au dus într-o lună de miere la Paris.

Mai multe pentru tine...

De notat e că Ben s-a arătat extrem de oboist după nunta din Georgia și chiar și-n luna de mierea cu aleasa lui, existând numearoase fotografii în care starul hollywoodian ba ațipește, ba gesticulează nervos în timp ce ia masa cu Jennifer.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg