FOTO Îi arde de glume acum! Ben Affleck începe să se distreze la shopping cu soția

28 august, 2022

A doua lună de miere, a doua șansă ca actorul să se simtă bine, în ciuda paparazzilor care-i urmăresc fiecare mișcare. După ce-a ațipit sau a fost nervos post-nuntă, actorul a început să se distreze în luna de miere cu JLo!

image

Dacă e ordin, cu plăcere! Cam așa pare să spună actorul care arăta resemnat că trebuia să participe la micile activități din luna de miere în blitz-ul paparazzilor. Și, dacă tot era expus presei la fiecare vizită prin magazine sau orice prânz pe care-l lua, măcar să se simtă bine în tot acest timp, nu?

Ben a decis să se distreze puțin în timpul unei sesiuni de shopping cu noua lui soție și și-a pus o beretă pe cap ca să fie haios. În timp ce se afla într-un butic de la Milano, Affleck a probat o beretă, spre amuzamentul tuturor celor din jur. Fanii celebrului cuplu au încercat să filmeze totul prin geamurile magazinului, iar paparazzi au suprins și ei momentul distractiv.

Jennifer chiar purta o pălărie albă la momentul respectiv și s-a amuzat teribil când l-a văzut pe soțul ei maimuțărind-se cu bereta pe cap, la care a asortat o pereche de ochelari de soare. În rest, actorul era îmbrăcat cât mai lejer, în timp ce doamna Affleck a ținut să-și expună abdomenul bine lucrat la sală cu un top alb și o pereche de pantaloni albi. Starul și-a completat look-ul cu niște Christian Louboutin nude de 2.190 de dolari.

În plimbarea lor prin orașul italian, proaspeții soți s-au oprit și la Valentino, după care au ajuns și la Brunello Cucinelli.

Bennifer 2.0 cu siguranță că au profitat din plin de cea de-a doua lor lună de miere după ce au avut parte de o a doua nuntă, organizată pe trei zile, în Georgia. Cu o lună înainte de petrecerea lor nupțială extravanată, cei doi amorezi au fugit în Las Vegas pentru a-și uni destinele acolo, după care s-au dus într-o lună de miere la Paris.

Mai multe pentru tine...

De notat e că Ben s-a arătat extrem de oboist după nunta din Georgia și chiar și-n luna de mierea cu aleasa lui, existând numearoase fotografii în care starul hollywoodian ba ațipește, ba gesticulează nervos în timp ce ia masa cu Jennifer.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg