FOTO Kate Middleton a purtat de două ori aceeaşi rochie, în cinci luni

12 februarie, 2014
kate middleton 2014 2 jpeg

Kate Middleton este o mămică superbă, lucru pe care au putut să-l observe toţi cei prezenţi, ieri seară, la evenimentul Portrait Gala, de la National Portrait Gallery din Londra. Ei bine, Ducesa de Cambridge l-a lăsat pentru o seară pe Prinţul George în grija bonelor de la Palatul Kensington şi a fost invitată de onoare la

Kate Middleton este o mămică superbă, lucru pe care au putut să-l observe toţi cei prezenţi, ieri seară, la evenimentul Portrait Gala, de la National Portrait Gallery din Londra.

Ei bine, Ducesa de Cambridge l-a lăsat pentru o seară pe Prinţul George în grija bonelor de la Palatul Kensington şi a fost invitată de onoare la National Portrait Gallery, aceasta fiind şi prima ei apariţie oficială în calitate de membru al casei regale, pe anul 2014.

image

Kate a arătat de minune într-o rochie lungă, de seară, semnată de designerul ei preferat, Jenny Packham. O rochie pe care, aveţi dreptate, aţi mai văzut-o purtând-o o dată, anul trecut, în octombrie, la un eveniment care a avut loc la Palatul Buckingham (foto jos).

image

Ducesa nu a fost însoţită de soţul ei, Prinţul William, prins cu cursurile pe care le urmează la Universitatea Cambridge, în domeniul managementului agricol.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}