Frumoasa Naomi Campbell, în pericol să-şi piardă părul

3 iulie, 2010
naomi cheala 0 jpeg

Fotografiile pe care le-a făcut recent supermodelul britanic, cu ocazia realizării unui pictorial pentru designerul Dennis Basso, sunt dovada faptului că faimosul manechin îşi pierde podoaba capilară. După ani întregi în care Naomi şi-a chinuit părul cu extensii şi produse chimice de modelare a coafurii, vedeta se află acum în pericol să chelească. „E posibil ca de acum în colo să fie nevoie să poarte tot timpul perucă”, a avertizat Susan Lipson, proprietara salonului de coafură „On Set Salon” din Santa Monica, California. Iar motivul invocat de aceasta pentru care Naomi să fie nevoită să apeleze la această metodă de înfrumuseţare este pericolul în care se află manechinul de 40 de ani de a-şi pierde tot părul.

Fotografiile pe care le-a făcut recent supermodelul britanic, cu ocazia realizării unui pictorial pentru designerul Dennis Basso, sunt dovada faptului că faimosul manechin îşi pierde podoaba capilară.

După ani întregi în care Naomi şi-a chinuit părul cu extensii şi produse chimice de modelare a coafurii, vedeta se află acum în pericol să chelească. „E posibil ca de acum în colo să fie nevoie să poarte tot timpul perucă”, a avertizat Susan Lipson, proprietara salonului de coafură „On Set Salon” din Santa Monica, California. Iar motivul invocat de aceasta pentru care Naomi să fie nevoită să apeleze la această metodă de înfrumuseţare este pericolul în care se află manechinul de 40 de ani de a-şi pierde tot părul.

Problema cu care se confruntă Campbell a fost vizibilă la o şedinţă foto care a avut loc recent în New York.

image

„Acest tip de problemă, denumită alopecie, este cauzată de obicei de purtarea unui anumit tip de extensii, care sunt nişte şuviţe cusute foarte strâns de păr şi care, la înlăturare, pot smulge firele de care au fost ataşate. Când acest procedeu de lungire a părului este repetat constant se întâmplă destul de des ca feliculii să devină cu timpul din ce în ce mai slabi. Iar odată ce apare această reacţie, nu poate duce decât la pierderea definitivă a părului. Naomi mai are probabil acum păr în vârful capului, acesta fiind motivul pentru care îşi mai poate ataşa încă extensii. În cazul purtării extensiilor în mod costant există reacţii adverse pe termen lung, iar părul pierdut nu mai creşte înapoi”, a explicat expertul.

Alte celebrităţi care au avut de suferit de pe urma acestei afecţiuni sunt Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears şi Alexandra Burke. Şi au făcut alopecie pentru că au preferat să poarte în mod repetat extensii.

Foto: Daily Mail, EPARecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}