Gabi Firea nu mai e vedeta Antenelor

12 septembrie, 2012
614454 432077716844811 862360095 o jpeg

Astăzi, fosta vedetă a Antenei 1 şi Antenei 3 împlineşte doi ani de căsnicie cu Florentin Pandele, care a scris pe pagina lui de Facebook că regretă că noua familie a Gabrielei a făcut-o să piardă vechea familie din televiziune.

Astăzi, fosta vedetă a Antenei 1 şi Antenei 3 împlineşte doi ani de căsnicie cu Florentin Pandele, care a scris pe pagina lui de Facebook că regretă că noua familie a Gabrielei a făcut-o să piardă vechea familie din televiziune.

„Astăzi se împlinesc doi ani de la cununia noastră! Doi ani de fericire încununati cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Albinutza semna veselă în Registrul de cununii. Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură spunea nu doar «bun venit» noii vieţi alături de mine, ci şi «adio» carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane. Regret că din cauza percepţiei unora despre mine, Albinutza a pierdut ceva atât de preţios pentru ea. Îi spun că şi eu am trecut prin multe necazuri în viaţă, am şi coborât, nu doar am urcat. Dar am luptat de fiecare dată şi nu m-am dat bătut, ceea ce o sfătuiesc şi pe ea. Faptul că Gabi a făcut un astfel de sacrificiu pentru mine, pentru familia noastră, mă face să o iubesc şi mai mult. Şi sunt convins că atunci când va dori să reînceapă activitatea (eu şi David Petru am vrea-o împreună cu noi cât mai mult timp) îşi va găsi un loc în această lume fascinantă, dar şi dură a presei, căruia i se va dedica cu aceeaşi pasiune care o caracterizează. Pentru că ea are un nume care nu se şterge aşa uşor din conştiinţa românilor“, a scris Florentin Pandele pe contul său de Facebook.

„Pentru toţi cei care o cunosc, Gabi este un om care sfinţeşte locul în care se află şi sigur talentul său şi puterea de muncă vor fi apreciate la justa valoare. Eu îi spun mereu că aşa e viaţa, cu bune şi cu rele, şi trebuie să fim iertători şi să nu ne răzvrătim împotriva destinului... poate aşa a fost să fie. Niciun moment din viaţa noastră nu este întâmplător... totul are un rost... Dumnezeu ştie ce este bine pentru fiecare dintre noi...“, a completat acesta, încurajându-şi soţia să aibă încredere în ea.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg