Gabi Firea nu mai e vedeta Antenelor

12 septembrie, 2012
614454 432077716844811 862360095 o jpeg

Astăzi, fosta vedetă a Antenei 1 şi Antenei 3 împlineşte doi ani de căsnicie cu Florentin Pandele, care a scris pe pagina lui de Facebook că regretă că noua familie a Gabrielei a făcut-o să piardă vechea familie din televiziune.

Astăzi, fosta vedetă a Antenei 1 şi Antenei 3 împlineşte doi ani de căsnicie cu Florentin Pandele, care a scris pe pagina lui de Facebook că regretă că noua familie a Gabrielei a făcut-o să piardă vechea familie din televiziune.

„Astăzi se împlinesc doi ani de la cununia noastră! Doi ani de fericire încununati cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Albinutza semna veselă în Registrul de cununii. Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură spunea nu doar «bun venit» noii vieţi alături de mine, ci şi «adio» carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane. Regret că din cauza percepţiei unora despre mine, Albinutza a pierdut ceva atât de preţios pentru ea. Îi spun că şi eu am trecut prin multe necazuri în viaţă, am şi coborât, nu doar am urcat. Dar am luptat de fiecare dată şi nu m-am dat bătut, ceea ce o sfătuiesc şi pe ea. Faptul că Gabi a făcut un astfel de sacrificiu pentru mine, pentru familia noastră, mă face să o iubesc şi mai mult. Şi sunt convins că atunci când va dori să reînceapă activitatea (eu şi David Petru am vrea-o împreună cu noi cât mai mult timp) îşi va găsi un loc în această lume fascinantă, dar şi dură a presei, căruia i se va dedica cu aceeaşi pasiune care o caracterizează. Pentru că ea are un nume care nu se şterge aşa uşor din conştiinţa românilor“, a scris Florentin Pandele pe contul său de Facebook.

„Pentru toţi cei care o cunosc, Gabi este un om care sfinţeşte locul în care se află şi sigur talentul său şi puterea de muncă vor fi apreciate la justa valoare. Eu îi spun mereu că aşa e viaţa, cu bune şi cu rele, şi trebuie să fim iertători şi să nu ne răzvrătim împotriva destinului... poate aşa a fost să fie. Niciun moment din viaţa noastră nu este întâmplător... totul are un rost... Dumnezeu ştie ce este bine pentru fiecare dintre noi...“, a completat acesta, încurajându-şi soţia să aibă încredere în ea.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg