Gemenele lui Cristi Borcea şi ale Valentinei Pelinel au împlinit 2 ani. Cât au crescut Rania şi Indira

2 martie, 2021
4 valentina pelinel si familia copy jpg jpeg

Au o familie fericită cum mulţi îşi doresc! Vaentina Pelinel şi Cristi Borcea se mândresc de fiecare dată când au ocazia cu copiii lor. Recent au avut un eveniment frumos în familie!

Este vorba despre ziua de naştere a gemenelor Rania şi Indira, mezinele lui Cristi Borcea. Doi ani de zile au trecut de când Valentina Pelinel le aduce lpe lume, la un spital din Bucureşti. Aşteptarea a fost lungă, dar bucuria a venit în viaţa lor, familia lor e completă. 

Acum, micuţele au fost serbate în familie, cu tort, au purtat rochiţe frumoase, speciale şi s-au bucurat de cadourile primite. Valentina Pelinel a organizat totul şi tot ea a făcut un frumos anunţ pe reţelele de socializare. A postat pe 1 Martie şi o poză în care apare alături de copii şi de Cristi Borcea. 

stanga
dreapta
1 gemenele lui cristi borcea au doi ani jpg jpeg
4 valentina pelinel si familia copy jpg jpeg
3 valentina pelinel si familia 2 jpg jpeg

"Pentru noi, aceasta zi este magica si ne-a adus o fericire imensa prin prezenta acestor doua martisoare in viata noastra. O primavara cu dragoste si incredere va dorim tuturor❤🌸🌷"

1 gemenele lui cristi borcea au doi ani jpg jpeg

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea vor avea al patrulea copil? Primele declaraţii: "De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi"

Viaţa lor s-a schimbat complet de când au devenit părinţi! Valentina Pelinel a făcut acum dezvăluiri despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! E o mamă mândră şi împlinită! În urmă cu ani de zile, Valentina Pelinel suferea enorm: nu putea să devină mamă. Viaţa i s-a schimbat complet când l-a cunoscut pe Cristi Borcea, când au devenit părinţi pentru prima oară. Milan e primul lor copil, apoi au urmat gemenele Rania şi Indira.

Iată că acum, vedeta vorbeşte chiar şi despre al patrulea copil: "Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.", a spus Valentina Pelinel pentru click.ro.

Boala de care suferă Cristi Borcea: ''Şi în momentul de faţă iau tratament''

Mihaela şi Cristi Borcea dezvăluiau în urmă cu ceva timpcă medicii le-au descoperit în organism un nivel de mercur de două ori mai mare faţă de cel normal. Aşa a început o cursă contra cronometru cu boala. Anii au trecut, dar problemele nu au dispărut. ”Şi în momentul de faţă iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, nu numai în America. În 2011, am fost achitat în dosar, nu condamnat. Nu aveam de ce să spun asta. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani, sigur, aşa zic eu, una pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinereţea, viitorul, ceva, m-o fi ”executat”, pentru că altfel nu pot să-mi explic”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg