George Burcea şi Viviana Sposub, prima apariţie după ce s-au vindecat de coronavirus

4 noiembrie, 2020
4 george burcea si viviana s au vindecat de covid 1 jpg jpeg

Două săptămâni de zile au stat în izolare, au fost infectaţi cu coronavirus! George Burcea şi Viviana Sposub s-au vindecat şi şi-au reluat activităţile. 

În urmă cu aproximativ două săptămâini s-a aflat că George Burcea este infectat cu coronavirus. Atunci a făcut primele declaraţii: "Aşa este, am fost depistat cu noul virus Covid-19. Vreau să va asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment şi m-am izolat imediat în casă. Totodată, i-am sunat pe toţi cei cu care am intrat în contact şi le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist şi sunt sigur că voi trece şi peste această nouă provocare din viaţă, cât se poate de rapid". Ulterior, şi Viviana Sposub, iubita lui, a făcut testul deoarece au petrecut mult timp împreună. Şi rezultatul a fost pozitiv.

Au stat împreună în izolare, nu au ieşit deloc afară şi au ţinut cont de toate indicaţiile medicilor. Iată că a trecut perioada de carantină, s-au vindecat de coronavirus şi acum şi-au reluat activităţile. 

George Burcea şi Viviana Sposub au ieşit din casă, s-au bucurat de o plimbare în parc, au admirat natura. Cei doi au făcut şi o poză împreună, amândoi cu măştile de protecţie pe faţă. Au transmis şi un mesaj: "Suntem bine şi vă mulţumim pentru mesaje". 

Cei doi au mers şi la o terasă în aer liber unde au servit masa, iar Viviana s-a îndreptat apoi către un salon de înfrumuseţare. Vedeţi poze în galeria foto!

Câţi bani a primit George Burcea pentru a participa la "Ferma". Viviana Sposub, iubita lui, a câştigat mai mult decât el

"Ferma" este una dintre cele mai urmărite emisiuni în momentul de faţă. Concurenţii trec prin probe neaşteptate, au parte de dueluri dificile. Onorariile pe care ei le-au primit au fost pe măsură, au muncit, iar apoi a venit răsplata!

S-a aflat cât a luat George Burcea, concurentul care a luptat să ajungă până în finală, dar a avut parte de o accidentare neaşteptată! "Ferma" a adus în faţa telespectatorilor concurenţi din toate domeniile: actori, artişti, cântăreţi, oameni de afaceri, prezentatori de televiziune. Fiecare a venit cu povestea lui, fiecare a impresionat prin comportament, prin forţa de muncă. Emisiunea s-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 şi 500 de euro pe zi, scrie click.ro.

Unul dintre concurenţii care imediat s-a remarcat a fost George Burcea. Mulţi l-ar fi văzut câştigător pe el, mulţi au spus că el va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Iată că nu a fost aşa, a avut parte de o accidentare, a îndurat dureri mari şi chiar a fost transportat cu ambulanţa la spital. Drumul lui în emisiune a luat sfârsit. Click dezvăluie câţi bani a primit acesta pentru participarea în show. George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o recent, a încasat 20.000 de mii de euro. Atâţia bani a luat pentru a apărea în show-ul de la Pro TV. Totuşi, a fost destul de norocos, a plecat acasă cu această sumă de bani, dar şi cu Viviana Sposub, căci cei doi s-au îndrăgostit. Prezentatoarea i-a spus chiar şi marele TE IUBESC. Câţi bani a luat şi prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" pentru a accepta provocarea "Ferma"?

1 george burcea si viviana s au vindecat de covid 3 jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg