Georgiana Lupu, eliminată de la Survivor Romania 2021. Mesajul dureros transmis de concurentă înainte de plecare

8 februarie, 2021
5 georgiana lupu eliminata de la survivor 4 jpg jpeg

Drumul ei în competiţia Survivor România a luat sfârşit!

Georgiana Lupu a părăsit echipa Faimoşilor şi concursul Survivor România 2021. Ea a fost propusă spre eliminare de Jador, preferatul publicului, şi a părăsit competiţia având cele mai puţine voturi din partea telespectatorilor. A avut şi un mesaj la final.

2 georgiana lupu eliminata de la survivor 3 jpg jpeg

„Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică şi plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulţumesc fiindcă mi-au acordat o şansă. Mă doare că ştiu că aş mai fi rezistat. Am învăţat la Survivor să supravieţuiesc, să înţeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiţie grea, în care face faţă doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei şi sper ca unul dintre ei să câştige Survivor România”, a spus concurenta înainte de plecare.

Cine este Georgiana Lupu de la "Survivor România 2021". S-a născut în puşcărie şi a fost luată de Protecţia Copilului

A luptat de când s-a născut pentru viaţa ei! Georgiana Lupu de la Survivor România 2021 s-a născut în închisoare! Iată povestea ei impresionantă de viaţă!

Tânăra în vârstă de 24 de ani, născută în Bacău, a întâmpinat numeroase piedici în viaţă.  În prezent, este campioană naţională la bob şi vicecampioană la atletism, având nu mai puţin de 80 de medalii la ambele discipline sportive. Pe lângă sport, Georgianei îi place să scrie şi în puţinul timp rămas, îşi canalizează latura artistică scriind poezii, având astfel şi o carte publicată. „Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în puşcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă ştie mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o aşa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii. Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”, a povestit Georgiana Lupu de la Survivor România 2021, potrivit Kanal D.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia