Helen Mirren, pictorial nud la 64 de ani

23 iunie, 2010
28791 116204281747395 116126878421802 132723 4928174 n jpeg

Nonconformistă şi foarte populară în rândul cinefililor britanici, actriţa îşi intră în rol cu mare uşurinţă, fie c-o interpretează pe Regina Mamă, fie că intră în pielea unei proprietare de bordeluri din Statele Unite. Nu i-a fost ruşine niciodată cu corpul ei, ba chiar, în ultimul timp, Helen Mirren pare că înfloreşte, chiar dacă luna viitoare va împli 65 de ani.

Nonconformistă şi foarte populară în rândul cinefililor britanici, actriţa îşi intră în rol cu mare uşurinţă, fie c-o interpretează pe Regina Mamă, fie că intră în pielea unei proprietare de bordeluri din Statele Unite.

Nu i-a fost ruşine niciodată cu corpul ei, ba chiar, în ultimul timp, Helen Mirren pare că înfloreşte, chiar dacă luna viitoare va împli 65 de ani. Pentru mai tinerele ei colege de breaslă a devenit chiar un model, iar presa britanică vorbeşte despre renaşterea unei dive.

image

În cel mai recent interviu al ei, acordat publicaţiei „New York Magazine“, actriţa vorbeşte despre cel mai nou film al său, „Love Ranch“, un proiect cinematografic îndrăzneţ pentru care a lucrat alături de soţul ei, regizorul Taylor Hackford. Personajul ei este matroana Grace Botempo, care devine prima proprietară de bordeluri din Nevada. Deşi iniţial a fost reticentă în privinţa scenariului, Mirren a mărturisit la final: „E incredibil cât de repede te obişnuieşti să fii înconjurat de vibratoare şi de cătuşe cu pene roz. Într-o oră, ţi se pare deja ceva obişnuit“.

Pentru a crea o atmosferă în aceeaşi notă cu interviul, fotograful Juergen Teller i-a propus actriţei să realizeze un pictorial la fel de nonconformist. Iar lui Mirren nu i-a trebuit prea mult să renunţe la haine şi să flirteze cu obiectivul aparatului de fotografiat. „Nici nu contează vârsta, ci doar feminitatea“, afirmă actriţa care se declară fan Madonna, Scarlett Johansson, Miley Cyrus şi Lady GaGa. „Îmi plac femeile îndrăzneţe, frumoase şi sexy şi care-şi reclamă sexualitatea pentru ele însele, nu de dragul altcuiva“, a completat ea.

image
image

Actriţa britanică nu e la prima tentativă de acest fel. Ea s-a mai dezbrăcat şi în pelicula „Fetele din calendar“ (2003), unde personajul ei convingea mai multe femei de vârsta a treia să pozeze nud pentru „un scop nobil“.

Pelicula

va avea premiera pe 30 iunie.

image

Foto: EPA, „New York Magazine", site-ul oficial „Love Ranch“Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg