Horia Moculescu nu o susţine pe Roxen la Eurovision: "Nu ar merita să ne reprezinte acolo". Ce cântăreţe preferate are

17 martie, 2021
1 horia moculescu si roxen jpg jpeg

A fost sincer şi şi-a spus părerea! Horia Moculescu e de părere că Roxen nu merită să ne reprezinte la Eurovision cu piesa "Amnesia". De ce? Iată declaraţiile compozitorului!

"M-am interesat la soliştii de vârsta ei, aceştia susţin că Roxen este o fată talentată, păcat că nu se vede. Am o emisiune de radio, seara, cu muzică de calitate, iar pe lista fetelor tinere nu am găsit-o la nici o propunere. Am spus anul trecut că nu ar merita să ne reprezinte la Eurovision şi nu-mi schimb părerea nici anul acesta, deşi nu i-am mai ascultat ultima piesă", a declarat Horia Moculescu pentru impact.ro.

Artistul în vârstă de 83 de ani are alte cântăreţe preferate pe care le-ar fi văzut pe scenă. El consideră că Andra, Delia şi Lora au voci minunate. 

"La Eurovision, aş trimite-o, fără probe, pe Andra sau pe Delia, dar şi Lora este o voce foarte bună. Nu ştiu dacă Andra este mai bună decât Delia, poate că are un repertoriu mai bun. Delia e o voce impecabilă", a mai spus Horia Moculescu pentru aceeaşi sursă.

roxen la eurovision jpg jpeg

"Amnesia" e melodia pe care Roxen o va cânta la Eurovision 2021. Iată videoclipul oficial

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam, a decis juriul selecţiei naţionale. Piesa „Amnesia” dă voce stărilor şi sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire şi voinţă şi dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese şi din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”. „Amnesia” are un mesaj plin de emoţie, iar ritmul ei dă curaj şi puterea de a merge mai departe şi a depăşi orice obstacol sau frică.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp şi m-au susţinut necondiţionat. Vă iubesc şi aşteptam cu nerăbdare să împărtăşesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen, odată cu risipirea emoţiilor legate de alegerea melodiei.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg