Iahtul lui Flavio Briatore, confiscat pentru evaziune fiscală

23 mai, 2010

Bijuteria plutitoare în valoare de 15 milioane de lire sterline a fost confiscată ca urmare a unor investigaţii privind afacerile suspecte ale lui Briatore (61), care se face vinovat de o evaziune fiscală de peste 4 milioane de lire sterline. Acţiunea poliţiei, desfăşurată pe Riviera Italiană, în apele portului Genova, a fost mai ceva ca-n filme! Ambarcaţiunile poliţiei au urmărit iahtul Force Blue pe o distanţă de câteva mile în zorii zilei de vineri, 21 mai. Când, în cele din urmă, Force Blue a ancorat la Genova, şi poliţia a urcat la bordul iahtului, Briatore nu a fost de găsit. Pe vas se aflau însă soţia acestuia, Elisabetta Gregoraci (28) şi fiul lor în vârstă de doar luni, Falcon Nathan. Iahtul cumpărat în 2002 are un echipaj de 17 persoane, familia Briatore petrecându-şi, se pare, o mare parte din an la bordul său.

Bijuteria plutitoare în valoare de 15 milioane de lire sterline a fost confiscată ca urmare a unor investigaţii privind afacerile suspecte ale lui Briatore (61), care se face vinovat de o evaziune fiscală de peste 4 milioane de lire sterline.

Acţiunea poliţiei, desfăşurată pe Riviera Italiană, în apele portului Genova, a fost mai ceva ca-n filme! Ambarcaţiunile poliţiei au urmărit iahtul Force Blue pe o distanţă de câteva mile în zorii zilei de vineri, 21 mai. Când, în cele din urmă, Force Blue a ancorat la Genova, şi poliţia a urcat la bordul iahtului, Briatore nu a fost de găsit. Pe vas se aflau însă soţia acestuia, Elisabetta Gregoraci (28) şi fiul lor în vârstă de doar luni, Falcon Nathan.

Iahtul cumpărat în 2002 are un echipaj de 17 persoane, familia Briatore petrecându-şi, se pare, o mare parte din an la bordul său. Confiscarea lui Force Blue este punctul culminant al investigaţiei lui Briatore care durează de peste un an. Iar aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă fostul şef al echipei Renault.

La începutul acestui an, un tribunal francez a hotărât suspendarea lui până în 2013 din Formula 1, după scandalul „Crashgate”. Este totuşi o sentinţă mai suportabilă după ce Consiliul FIA îl suspendase pe viaţă. Motivul: Briatore i-a cerut pilotului brazilian Nelson Piquet Jr. să provoace voluntar un accident în timpul cursei pentru Marele Premiu de la Singapore, din 2008, pentru a facilita victoria colegului său, Fernando Alonso.

Foto: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG