Îl mai ştii pe Arsenie din trupa O-Zone? Uite cum arată acum şi cum sună noile sale piese

15 februarie, 2019
1 arsenie todiras o zone arsenium 1 jpg jpeg

Nu demult, cânta alături de Dan Bălan şi Radu Sîrbu în cel mai de succes proiect muzical din Republica Moldova. De câţiva ani însă, cântă solo şi încearcă redobândirea succesului de odinioară.

A făcut parte din trio-ul fenomen O-Zone, trupa de băieţi de peste Prut care a atins faima mondială cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” şi “De ce plâng chitarele”.

După destrămarea trupei, Arsenie Todiraş (35) şi-a luat numele de scenă Arsenium şi, în 2006, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar în 2008 a lansat “Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în ţări precum Germania şi Austria.

În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Festivalului Vina del Mar, cel mai important festival din America Latină, unde a cîştigat premiul pentru interpretare. Ca artist solo, Arseniul a lansat piese precum “Love Me... Love Me”, “Porque te amo”, “Bella Bella” şi, mai recent, "Bon Ami".

De 5 ani, locuieşte la Moscova, unde a spart piaţa muzicală şi unde a fost invitat să jurizeze şi un concurs muzical televizat. Tot acolo, pare că şi-a găsit şi jumătatea, o frumoasă cântăreaţă rusoaică din Sankt Petersburg.

În 2017, a avut loc reuniunea O-Zone la Bucureşti, de Ziua Europei, iar în 2018 a fost invitat să facă parte din juriul festivalului Cerbul de Aur. De altfel, Arsenie Todiraş a rămas foarte ataşat de România şi de fostul său coleg, Radu Sârbu, stabilit aici cu familia.

Acum, Arsenium, lansează pentru prima oară o piesă în limba română – #Depresie. Compusă de către artist împreună cu Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Ana Stancu, #Depresie este o piesă despre inimi frânte, greşeli, remuşcări şi tristeţe.

“#Depresie este o piesă în care sigur se regăsesc mulţi oameni. Pentru mine este prima oară când sunt fără ea de Ziua Îndrăgostiţilor… Prin acest cântec încerc să îi spun ei că am înţeles, că am învăţat. Le mulţumesc lui Şerban, lui Lucian şi Anei, cei alături de care am lucrat la piesă şi care au înţeles atât de bine ce simt şi ce încerc să transmit”, ne spune Arsenie.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg