În filme îi ucide pe toţi, dar în viaţa reală trăieşte o mare dramă! Cum arată soţia lui Chuck Norris la cinci ani după ce a fost otrăvită

13 noiembrie, 2018
1 profimedia 0375160458 jpg jpeg

În primăvara acestui an a împlinit 78 de ani, iar anul trecut a anunţat că renunţă la carieră, pentru a fi mai aproape de soţia lui, care fusese otrăvită. Este vorba despre Chuck Norris, actorul după al cărui nume s-au făcut zeci sau chiar sute de bancuri, în special datorită personajelor invincibile pe care le interpreta în filme.

„De azi înainte îmi voi dedica toată viaţa îngrijirii soţiei mele. Am renunţat la cariera mea de actor“, anunţa, în toamna anului trecut, Chuck Norris, care era spaima tuturor răufăcătorilor din filme. Actorul şi Gena O’Kelley, soţia lui, au cerut daune de 10 milioane de dolari de la nu mai puţin de 11 companii farmaceutice pe care le acuză de otrăvire.

„Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi asura izolat, apoi s-a extins. Am rămas în pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistentă medicală alături 24 de ore din 24. Chuck dormea alături de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipă. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa, aveam muşchii slăbiţi“, a spus Gena O’Kelley.

image

Problemele pentru Gena O’Kelley au început în anul 2013, înainte de a face un RMN, iar până în toamna lui 2017 Chuck Norris cheltuise 2 milioane de dolari pentru a-şi trata soţia: „Mă simt extrem de rău faţă de oamenii care au aceleaşi probleme, dar care nu dispun de banii necesari pentru tratament“.

În vârstă de 53 de ani, Gena O’Kelley este căsătorită cu Chuck Norris din anul 1998 şi împreună au doi copii, Danilee Kelly şi Dakota Alan. Potrivit glumelor care circulă pe internet, Gena ar fi singura persoană din lume de care se teme Chuck Norris. Ea a fost ajutor de şerif în Texas şi a ştiut cum să-şi pună la punct soţul.

„Mi-a spus clar că vrea să fim împreună când vom sărbători 50 de ani de căsnicie. A fost un ordin, de fapt. Eu voi avea vreo 108 ani, dar voi fi acolo“, spunea Chuck Norris anii trecuţi.

În prezent, Gena O'Kelley are parte de tratament şi se simte bine, iar cele mai recente fotografii în care apare au fost realizate în vara acestui an şi pot fi văzute în GALERIA FOTO.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg