Înainte şi acum

7 iulie, 2010

Sunt vedete care au păcălit anii şi kilogramele, reuşind să arate mereu ca nişte fetişcane. Dar sunt şi staruri a căror greutate oscilează de la an la an. Iată câteva celebrităţi care au schimbat, în decurs de câţiva ani, mai multe mărimi la haine. Cum arătă mai bine, cu forme sau fără?

Sunt vedete care au păcălit anii şi kilogramele, reuşind să arate mereu ca nişte fetişcane. Dar sunt şi staruri a căror greutate oscilează de la an la an. Cum arătă mai bine, cu forme sau fără?

Whitney Houston

2010: Diva de culoare pare acum de nerecunoscut. Une este silueta ei de viespe la care aspirau invidioase toate fanele ei? Să fie dependenţa de droguri şi de alcool cea care i-a jucat feste sau, dimpotrivă, kilogramele în plus sunt efecte ale renunţării la aceste vicii?

2004: Silueta cântăreţei era ireproşabilă în urmă cu şase ani. Pe atunci, vocea sa extraordinară era dublată de o imagine foarte atrăgătoare. Sperăm ca diva să revină cât mai curând la această greutate perfectă!

Christina Aguilera

: Cântăreaţa arată acum mai ispititor ca niciodată. După ce-a născut, şi trupul ei s-a modificat, căpătând nişte rotunjimi care o fac mult mai feminină. Vedeta şi-a cuminţit şi lookul în acelaşi timp, alegând ţinute mai puţin încărcate, dar mult mai sexy.

2006: Nici în urmă cu patru ani, Christina n-arăta rău. Cu cele câteva kilograme în minus, Aguilera n-avea însă sex-appealul de-acum. Parcă trupul ei era prea fragil pentru vocea ei puternică.

Mariah Carey

: Că silueta lui Mimi suferă în chinuri este evident. Că diva nu pare a fi prea afectată de acest lucru, este iarăşi adevărat. Atât timp cât soţul ei, Nick Cannon, o iubeşte şi cu acele kilograme în plus, bravo ei!

2003: Pe vremuri, diva îşi permitea să poarte astfel de ţinute minuscule. Şi reuşea să fie o apariţie de vis cu trupul ei sexy şi ferm! Din păcate, Mariah le-a permis anilor să-şi lase amprenta asupra corpului ei.

Jessica Simpson

2009: Cântăreaţa, deşi s-a îngrăşat vizibil, spune că se simte bine în pielea ei. Nu este obsedată de silueta ei, de aceea nu ia măsuri disperate pentru a reveni la o mărime mai mică. Vrea să slăbească sănătos şi aşteaptă cu răbdare rezultatele.

2005: Este anul în care Jess a arătat mai bine ca niciodată. Greutatea ei era în limitele normale, iar vedeta era considerată una dintre cele mai sexy celebrităţi din lume. Pe-atunci, vedeta era căsătorită încă cu frumuşelul Nick Lachey şi nu-şi permitea să n-arate extraordinar.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}