Ioana Ghinghină: ''Divorţul a fost intens, m-a zdruncinat rău şi am trecut prin umilinţe. Vreau un partener de viaţă care să-mi echilibreze imperfecţiunile''

17 august, 2019
12 ioana ginghina dupa divort 12 jpg jpeg

Ioana Ginghină continuă să creadă în dragoste, chiar dacă, admite ea, a avut parte de un divorţ intens şi a trecut prin multe umilinţe în timpul căsniciei cu Alexandru Papadopol. Ba mai mult, actriţa speră să întâlnească acea persoană alături de care să îşi continue drumul.

“Da, aşa e, divorţul a fost intens, m-a zdruncinat rău şi am trecut prin umilinţe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învăţat lecţia, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eşuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuşi a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste şi atunci va fi până la adânci bătrâneţi”, scrie Ioana Ghinghină pe blog.

Actriţa crede  că altfel te căsătoreşti la 20, altfel la 30 şi altfel la 40 de ani. ”Se presupune că nu ai trăit degeaba, deci ai acumulat ceva experienţă în domeniu. Apoi mai cred foarte mult că e greu să găseşti un om cu care să te potriveşti la 20 de ani şi să evoluezi în egală măsura cu el, astfel încât să nu existe diferenţe în aşteptările de la viaţă, pe o perioada atât de lungă. Cu toţii evoluăm în viaţă şi dacă evoluăm diferit, cumva e normal ca drumurile să se despartă. Asta nu înseamnă să nu încercăm, asta nu presupune să nu te căsătoreşti niciodată sau doar foarte târziu, ca să nu ajungi la divorţ peste 5 sau 10 unii chiar 20 de ani'', adaugă ea.

Ginghină are însă convingerea că atunci când păşeşti într-o nouă poveste trebuie să laşi în urmă trecutul. "Însă ce cred eu cu tărie este că înainte de a intra într-un mariaj, trebuie să ne facem bine. Să fim fără traume la trup şi la suflet. Deja ştim că urmăm nişte comportamente pe care le-am văzut şi le avem programate în subconştient şi din cauza lor atragem în viaţă exact ceea ce ne face să suferim. De aceea recomand ca fiecare să lucreze cu el însuşi să scoată programele vechi şi să instaleze unele noi, sănătoase. Doar aşa avem şansa de a alege un om pe care să-l iubim necondiţionat şi fără a crea dependenţă.

Trebuie să înţelegem că acel om nu ne aparţine şi să-l apreciem şi să-i mulţumim atât cât este în viaţă noastră. Ştiu, sună greu şi pare complicat, însă eu spre asta tind şi cred că voi găsi persoana potrivită care să mă iubească în acest mod, iar eu să-i răspund, cu bucurie, cu aceeaşi monedă. Şi atunci când voi găsi asta, mă mai mărit încă o dată. Am observat că există două tipuri de persoane care au trecut printr-un divorţ. Cei care se despart dar îşi petrec mulţi ani să-şi plângă de milă şi a doua categorie, cei care se vindecă şi învaţă din lecţiile primite, ba mai mult le transformă în ceva frumos şi demn.

Eu fac parte din a doua categorie. Sunt o persoană care îmbrăţişează lecţiile, învăţă din eşecuri şi aplică pe mai departe ceea ce a învăţat.

Aşa am fost până acum şi aşa voi fi şi de acum încolo. Vreau să mă căsătoresc din nou pentru că eu cred că iubirea este cel mai frumos lucru de pe pământ. Vreau să ascult o melodie de dragoste şi să mă simt ca şi cum a fost scrisă pentru mine, de iubitul meu, să am un partener de viaţă care să-mi echilibreze imperfecţiunile şi să mă iubească aşa cum sunt’’, mai spune actriţa.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg