Irina Columbeanu trebuie operată. "Încercăm să găsim un chirurg în SUA sau România", spune Monica

2 august, 2018
Irina Columbeanu Monica Gabor salazion operatie jpeg

De când s-a aflat că fiica lui Irinel Columbeanu suferă de o afecţiune gravă, mediile online s-au umplut de comentarii şi mesaje. Din America, Monica Gabor aduce lămuriri în acest caz.

image

Din păcate, fetiţa Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu va trebui operată, după ce s-a constatat că afecţiunea de care suferă nu are leac nici în România, nici în Statele Unite.

În urma mesajelor primite, Monica Gabor a dezvăluit, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, despre ce afecţiune este vorba.

image

"Fetiţa noastră a fost diagnosticată cu SALAZION. Din octombrie 2017 atât eu cât şi tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecţiune. Din păcate, nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetiţa noastră de 11 ani are acum nevoie de operaţie. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem şi vouă prin ce trecem şi să vă rugăm din suflet, dacă aveţi informaţii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetiţa noastră de SALAZION, scrieţi-ne fie la comentarii fie daţi-ne mesaje în privat. Vă mulţumim că vă pasă!"

Salazion este o afecţiune ce se manifestă prin inflamarea pleoapei, pe care se formează un granuloma inflamator. Afecţiunea este una microbiană, scriu site-urile de specialitate, şi de cele mai multe ori se vindecă print tratament. Însă, din câte se pare, Irina are o formă gravă a acestei afecţiuni, aşa că ea trebuie operată pentru îndepărtarea granulomului.

image


Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg