Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, mesaj de dragoste de ziua politicianului: "Îmi lipseşti atât de mult"

29 octombrie, 2020
4 irina tanase si liviu dragnea 2 jpg jpeg

Îi despart câţiva kilometri şi gratiile de la penitenciar! Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, iar iubita sa, Irina Tănase, i-a transmis un mesaj de iubire. Se topeşte de dorul lui!

Irina Tănase s-a îmbrăcat în halatul politicianului şi a făcut public un mesaj de iubire. Cei doi sunt despărţiţi de mai multe luni, de când Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare.

“În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el, sigur că şi ei îi este dor de tine. Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris pe Instagram Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent în închisoare, la Penitenciarul Rahova. 

Irina Tănase a postat pe respectiva reţea de socializare şi o imagine în care se vede halatul politicianului şi pisica Pinkie. 

5 irina tanase si liviu dragnea 3 jpg jpeg

Irina Tănase, despre chimia pe care o are cu Liviu Dragnea: “Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac”. Când se căsătoresc cei doi

Ea are 27, el 58, dar se văd pentru o viaţă împreună. Irina şi Liviu Dragnea fac planuri de nuntă şi în închisoare. Iubita fostului lider PSD recunoaşte că nu a fost niciodată deranjată de diferenţa de vârstă dintre ei şi că singurul lucru care o supără acum e starea de sănătate a partenerului său de viaţă.

“Am vorbit despre asta şi înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta şi probabil că se va şi întâmpla la un moment dat. Ne înţelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac, prin prisma diferenţei de vârstă. Deja ştim cu toţii că există o diferenţă de vârstă şi toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată“, a spus Irina Tănase la Antena3.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg