Jean-Claude Van Damme şi-a arătat fizicul la aproape 60 de ani. Actorul a apărut în public fără bluză

8 iunie, 2020
1 jean claude van damme dezbracat 60 de ani jpg jpeg

Are aproape 60 de ani şi un fizic de invidiat! Jean-Claude Van Damme nu s-a ferit să apară pe stradă fără bluză, la bustul gol!

Oare femeile, fanele lui, sunt înnebunite după el chiar dacă nu mai e în floarea vârstei? De-a lungul anilor, Jean-Claude Van Damme a făcut furori printre membrele sexului frumos, pe multe le-a impresionat, pe şi mai multe le-a vrăjit, dar reuşeşte asta şi la aproximativ 60 de ani? 

Celebrul actor le dă tuturor peste nas şi arată că este într-o formă de invidiat. Încă nu a împlinit 60 de ani, dar nici mult nu mai are, căci în luna octombrie este sărbătorit. Jean-Claude Van Damme a apărut recent pe străzile din Malibu şi a impresionat. Starul a apărut la bustul gol, fără bluză, într-un cadru destul de relaxat chiar dacă este înconjurat de prieteni şi de necunoscuţi care se plimbau în acea zonă. Are un abdomen bine lucrat, se vede că încă face foarte mult sport. 

Look-ul său relaxat a fost completat şi de o ţigară din care actorul mai trăgea din când în când. Se poate observa că după ani de zile de muncă, celebrul Jean-Claude Van Damme se bucură de clipele de libertate, de linişte, fără muncă sau prea multe responsabilităţi. 

7 jean claude van damme dezbracat la 60 de ani 1 jpg jpeg

Jean-Claude Van Damme, femeile pe care le-a iubit, lupta cu drogurile şi afecţiunea cu care a fost diagnosticat. Ce schimbat e actorul

Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai populari actori din filmele de acţiune. Numele lui adevărat este Jean-Claude Camille François van Varenberg şi s-a născut în Belgia, la Bruxelles. Astăzi are şi statuie în oraşul unde a venit pe lume.

Când avea 10 ani a fost înscris la şcoala de karate Shotokan de către tatăl său, un contabil modest care avea să îl sprijine în visul său. S-a antrenat fără încetare, iar până la 18 ani avea deja centura neagră. La 16 ani concura alături de echipa naţională de karate, în meciuri fără contact, şi obţinea un record de 44 de victorii şi doar patru înfrângeri. În paralel făcea balet, iar asta îl va ajuta să obţină un corp bine lucrat şi armonios. Jean-Claude mărturisea că baletul este la fel de solicitant ca oricare al antrenament, dar te poate ajuta să abordezi orice stil de luptă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg