Jennifer Aniston are mult râvnitul corp de plajă. În ce ipostaze senzuale apare actrița de 53 de ani

17 august, 2022
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg

Unele vedete au norocul să-și aleagă destinații departe de obiectivele intruzive ale fotografilor.

Și Jennifer Aniston a reușit asta, iar pozele apărute sunt cele publicate de ea însăși. Aflată în liga femeilor mature cu corp de invidiat, fosta soție a lui Brad Pitt ne încântă cu imagini din timpul vacanței de vară, pe care a petrecut-o în exoticul Bahamas.

Jennifer Aniston vacanță în Bahamas jpg

Actrița a distribuit imagini cu ea în costum de baie și nu putem să nu observăm că arată fantastic. În vacanța din iulie, a fost însoțită de Jimmy Kimmel, Sean Hayes și Jason Bateman. Luni, cu nostalgie a rememorat clipele minunate cu un set de fotografii în a căror descriere a notat: ”Duceți-ne acolo, înapoi.” Vedeta arată splendid la 53 de ani.

Fizicul super tonifiat a fost pus în evidență de un costum din două piese, slipi portocalii și sutien negru, în formă de triunghi. Diva nu a uitat pălăria de soare, crema de protecție, o boxă și o băutură răcoritoare.

Starul din Friends e prietenă cu Bateman de la 20 de ani. Au lucrat împreună la comediile ”Șefi de coșmar” și ”The Switch”. S-au plimbat pe plajă împreună cu Becky Wright-McDonald. Și dacă doamnele au preferat să rămână cât mai golașe pentru a se bronza, Bateman a fost foarte precaut și a optat pentru o bluză de plajă, cu mâneci și factor de protecție. Din vacanță nu a lipsit soția lui Bateman, Amanda Anka. Timpul petrecut în Bahamas a fost grozav pentru Aniston, s-a bucurat de soare și și-a făcut selfie-uri.

Sunt puțini cei care nu o plac pe haioasa Jen. Și mai puțini știu că actrița are rădăcini grecești și că numele său adevărat este Joanna Anastasakis.

Tatăl său, celebrul actor John Aniston s-a născut în Creta, Chania, în 1933. El a emigrat în SUA, unde a primit rolul Victor Kiriakis în celebrul soap opera ”Days of Our Lives” şi pe care l-a jucat 30 de ani. Același serial la care face mereu referire simpaticul Joey din serialul care a făcut-o celebră, ”Friends”.

Aniston arată ca o adolescentă şi a pus acest fapt pe seama rădăcinilor sale greceşti: ”Tata este grec 100%. Nu are niciun rid la 88 de ani. Nici bunica Yiayia Stella nu a avut riduri şi a murit la 95 de ani”, a spus Aniston.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg