Jennifer Aniston are mult râvnitul corp de plajă. În ce ipostaze senzuale apare actrița de 53 de ani

17 august, 2022
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg

Unele vedete au norocul să-și aleagă destinații departe de obiectivele intruzive ale fotografilor.

Și Jennifer Aniston a reușit asta, iar pozele apărute sunt cele publicate de ea însăși. Aflată în liga femeilor mature cu corp de invidiat, fosta soție a lui Brad Pitt ne încântă cu imagini din timpul vacanței de vară, pe care a petrecut-o în exoticul Bahamas.

Jennifer Aniston vacanță în Bahamas jpg

Actrița a distribuit imagini cu ea în costum de baie și nu putem să nu observăm că arată fantastic. În vacanța din iulie, a fost însoțită de Jimmy Kimmel, Sean Hayes și Jason Bateman. Luni, cu nostalgie a rememorat clipele minunate cu un set de fotografii în a căror descriere a notat: ”Duceți-ne acolo, înapoi.” Vedeta arată splendid la 53 de ani.

Fizicul super tonifiat a fost pus în evidență de un costum din două piese, slipi portocalii și sutien negru, în formă de triunghi. Diva nu a uitat pălăria de soare, crema de protecție, o boxă și o băutură răcoritoare.

Starul din Friends e prietenă cu Bateman de la 20 de ani. Au lucrat împreună la comediile ”Șefi de coșmar” și ”The Switch”. S-au plimbat pe plajă împreună cu Becky Wright-McDonald. Și dacă doamnele au preferat să rămână cât mai golașe pentru a se bronza, Bateman a fost foarte precaut și a optat pentru o bluză de plajă, cu mâneci și factor de protecție. Din vacanță nu a lipsit soția lui Bateman, Amanda Anka. Timpul petrecut în Bahamas a fost grozav pentru Aniston, s-a bucurat de soare și și-a făcut selfie-uri.

Sunt puțini cei care nu o plac pe haioasa Jen. Și mai puțini știu că actrița are rădăcini grecești și că numele său adevărat este Joanna Anastasakis.

Tatăl său, celebrul actor John Aniston s-a născut în Creta, Chania, în 1933. El a emigrat în SUA, unde a primit rolul Victor Kiriakis în celebrul soap opera ”Days of Our Lives” şi pe care l-a jucat 30 de ani. Același serial la care face mereu referire simpaticul Joey din serialul care a făcut-o celebră, ”Friends”.

Aniston arată ca o adolescentă şi a pus acest fapt pe seama rădăcinilor sale greceşti: ”Tata este grec 100%. Nu are niciun rid la 88 de ani. Nici bunica Yiayia Stella nu a avut riduri şi a murit la 95 de ani”, a spus Aniston.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg