Jennifer Aniston, super sexy la 51 de ani! Actriţa vorbeşte despre un viitor cu copii şi o copilărie în care nu s-a simţit în siguranţă

13 februarie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Pe 11 februarie a împlinit 51 de ani, ocazie cu care vedeta serialului Friends a făcut un pictorial incendiar şi nişte declaraţii uimitoare despre trecutul dureros şi viitorul ei vesel.

În cadrul unui interviu publicat de revista Interview în ediţia lunii martie şi realizat de colega ei de breaslă, Sandra Bullock (55), Jen a lăsat garda jos şi a vorbit despre subiecte de mare interes pentru fanii ei. Întrebată ce crede ea că-i rezervă viitorul, Aniston a menţionat “râsete” şi “copii alergând”.

“Ce ţi-a mai rămas de făcut şi de-abia aştepţi să realizezi?”, o întreabă Sandra, iar Jennifer îi răspunde fără echivoc: “Am un flash în mintea mea, parcă vizualizez oceanul, aud râsete, văd copii alergând de colo, colo, aud cuburi de gheaţă în pahare, simt mâncarea cum se găteşte. Cam asta e imaginea plină de veselie din mintea mea.”

8 interview digital web 2020 march jennifer aniston 01 jpg jpeg

În ceea ce priveşte trecutul actriţei, veselia n-a fost cuvântul de ordine în primii ani de viaţă ai vedetei. “Cum de reuşeşti tot timpul să-ţi păstrezi optimismul, chiar şi când lucrurile nu merg cum vrei tu?”, e curioasă Bullock.

“Cred că mi se trage din copilărie, din faptul că am crescut într-un cămin destabilizat, care nu mă făcea să mă simt în siguranţă. Priveam adulţii cum nu erau drăguţi unul cu altul şi un anumit comportament uman, la care eram martoră, m-a făcut să mă gândesc că eu nu voiam să devin un astfel de om, nu voiam să simt ceea ce simţeam atunci. Nu-mi doream ca nicio persoană cu care aveam să intru în contact să simtă vreodată aşa ceva”, a mărturisit Jennifer.

7 jen iar jpg jpeg

După care actriţa a ţinut să adauge: “Cred că părinţilor mei trebuie să le mulţumesc. Poţi să devii furios sau chiar un martir sau poţi să ajungi să spui <OK, am lămâi, atunci hai să fac o limonadă!>”

Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 şi 2005 şi apoi cu Justin Theroux, din 2015 până în 2017, şi s-a iubit cu mai multe staruri hollywoodiene, dar nu are copii şi este întrebată, în mod constant, despre acest lucru.

foto - interviewmagazine.comRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg