Jennifer Lopez mănâncă într-un Rolls Royce nou și le arată degetul fotografilor

13 august, 2022
J Lo shopping (9) jpg

Răbdarea cuplului Bennifer a ajuns la final. După ce s-a aflat în presă că Ben Affleck a fost profund afectat de excesiva atenție media de la Paris, acum și calma J Lo pare că-și pierde cumpătul.

Doar ce a spus un apropiat al cuplului că ea este de oțel, rezistentă la orice fotograf care pândește în boscheți, că diva face un gest departe de cel al unei dive.

J Lo shopping (2) jpg

Enervată și ea la culme de faptul că sunt urmăriți non stop, zi și noapte, Jennifer s-a pierdut cu firea și le-a arătat fotografilor degetul mijlociu.

Artista are un Rolls Roys nou, Ghost, și stă în dreapta, în timp ce asistentul său conduce și a fost trimis să-i cumpere prânzul, pentru a-l servi în mașină. Diva a optat pentru un sendviș cu carne la grătar, cu care s-a delectat în mașină, aflată între treabă și câteva reprize de shopping.

Foarte stylish, Jennifer a purtat jeanși, o cămașă de mătase și sandale roz cu platformă. Șoferul său a lăsat mașina parcată în zona roșie a zonei comerciale din L&A, în timp ce vedeta a coborât să cumpere ce avea nevoie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg