Justin Biber, diagnosticat cu o boală care îi poate aduce moartea

9 ianuarie, 2020
1 profimedia 0279213014 jpg jpeg

A fost acuzat că se droghează, dar afecţiunea de care suferă l-a schimbat în totalitate. Justin Biber a făcut o dezvăluire cutremurătoare: a fost diagnosticat cu boala Lyme, o afecţiune transmisă de căpuşe.

Artistul canadian de 25 de ani a ieşit la rampă cu o mărturisire zguduitoare după ce a fost acuzat că a devenit dependent de metamfetamină.  “Nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, şi că, în plus, am suferit de o formă gravă de mononucleoză cronică, afecţiune care mi-a afectat pielea şi funcţiile creierului, nivelul de energie şi sănătatea general”, a fost mesajul postat de Biber, conform CNN.

În boala Lyme simptomele apar pe parcursul mai multor etape. În prima fază, mai exact în primele 1-4 săptămâni din momentul înţepăturii, eritemul devine vizibil şi se măreşte de a o zi la alta. În cel de-al doilea stadiu, infecţia se răspândeşte prin sânge şi ajunge să afecteze mai multe organe, de aceea apar simptome precum durerea şi slăbiciunea musculară, dar şi incapacitatea de a folosi muşchii feţei. În cele mai multe cazuri, în a treia fază infecţia este persistentă, iar simptomele de până acum se agravează şi chiar apar unele noi, precum artrita (inflamarea articulaţiilor), edemul cerebral.

Simptomele şi semnele tipice includ febra, cefaleea, oboseala şi un rash caracteristic numit “eritem migrator”. Netratată, infecţia poate afecta articulaţiile, inima şi sistemul nervos. Citeşte întreaga ştire: Ce este boala Lyme şi cum se manifestăRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg