Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit! Din nou?

12 aprilie, 2010

Cel puţin aşa a anunţat ieri un tabloid britanic cu surse bine plasate în Statele Unite. Astăzi, ştirea a fost negată de o sursă apropiată Jessicăi Biel. Însă după trei ani de relaţie, avalanşa bârfelor despre despărţire pare să sufoce vulnerabilul cuplu.

Cel puţin aşa a anunţat ieri un tabloid britanic cu surse bine plasate în Statele Unite. Astăzi, ştirea a fost negată de o sursă apropiată Jessicăi Biel. Însă după trei ani de relaţie, avalanşa bârfelor despre despărţire pare să sufoce vulnerabilul cuplu.

Zvonurile despărţirii lor sunt atât de dese, încât, în ultima vreme, relaţia lui Justin cu Jessica pare mai degrabă ca o continuă împăcare. Ieri, un tabloid britanic a scris că cei doi au hotărât de comun acord să-şi spună „adio”, de vreme ce relaţia nu duce spre căsătorie şi copii. Dacă ştirea se verifică, atunci precizarea aceasta este ca un deget arătător îndreptat ferm spre Jessica. Şi asta pentru că nu o dată au circulat bârfe cum că cei doi s-ar despărţi pentru că el mai vrea să copilărească, iar ea îl presează să-şi asume responsabilităţile unui mariaj.

Astăzi, ştirea lansată de tabloidul britanic Sunday Mirror a fost negată într-un mod deloc convingător. Nici Justin şi nici Jessica nu au reacţionat în vreun fel. În schimb, o sursă apropiată actriţei a declarat pentru site-ul Gossip Cop că nimic nu este adevărat.

În urmă cu două luni, Lynn Harless, mama lui Justin, îşi declara totala admiraţie faţă de Jessica, adăugând că acesta şi fiul său sunt extrem de apropiaţi. Lynn povestea atunci cât de impresionată a fost când, în preajma Crăciunului, a văzut-o pe Jessica, aflată la ea în vizită, antrenându-se de zor pe banda electrică, pentru o acţiune caritabilă. Era vorba despre escaladarea muntelui Kilimanjaro, la care au participat mai multe celebrităţi, cu scopul de a ajuta o comunitate de localnici să-şi decontamineze apa. Dar dacă în februarie, Lynn nu mai contenea să o laude pe Jessica, încercând totodată să evidenţieze ce dragoste nemărginită o uneşte pe aceasta de fiul ei, iată că vestea despărţirii de ieri vorbeşte despre înstrăinarea de luni bune a celor doi. Unde este adevărul şi de ce zvonul este infirmat de o voce atât de palidă, doar prin intermediul unui site?

Tabloidul britanic scrie că amândoi ştiau de multă vreme că relaţia lor se va sfârşi, dar au tot amânat finalul din inerţie. Mai mult, de câteva săptămâni, Jessica şi-ar fi reorientat atenţia către un om de afaceri din New York, cu care ar fi avut deja câteva întâlniri romantice, apropierea lor ajungând până la săruturi pasionale. Această bârfă pare însă întocmai scornită ca pentru a salva orgoliul Jessicăi, rănit adânc de revenirea lui Cameron Diaz în viaţa lui Justin. Deocamdată, revenirea e doar pe plan profesional, cei doi foşti iubiţi reîntâlnindu-se pe platourile de filmare ale peliculei Bad Teacher. Dar nu mai devreme de săptămâna trecută, imaginile suprinse cu cei doi colegi dovedesc că atracţia dintre ei a renăscut. Există oare şanse ca povestea lor de dragoste, care a durat aproape patru ani, să aibă o continuare? Lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât (marketing de promovoare sau nu!) Cameron s-ar fi dat peste cap pentru a-l avea ca partener de film pe Justin. Iar el ar fi intrat în acest proiect trecând peste cuvântul Jessicăi, care s-ar fi opus vehement. Gândul că scenariul filmului Bad Teacher prevede nişte scene fierbinţi între Cameron şi Justin i-a furat cu siguranţă liniştea. Istoria bursei zvonurilor mondene demonstrează că o despărţire îndelung anunţată devine în cele din urmă oficială. Justin şi Jessica ştiu acest lucru. Iar Cameron îl ştie la fel de bine!

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}