Kate a purtat chockerul Dianei, de 15 milioane de dolari, la o rochie închiriată, de 90 de dolari!

3 decembrie, 2022

Prințesa de Wales a strălucit la ceremonia EarthShot Prize 2022, din Boston, din seara de 2 decembrie, când a purtat o bijuterie care a aparținut soacrei sale, Prințesei Diana.

image

Toate privirile s-au îndreptat spre prințesa de 40 de ani, care a pășit la marele eveniment într-o rochie verde, la care a asortat un cocker de-o valoare imensă.

Rochia verde, cu mâneci lungi și fără umeri, a prințesei britanice a fost realizată de atelierul Solace London Sabina și a costat, inițial 525 de dolari. Însă Kate și-a dorit să respecte tema evenimentului și să recicleze ținuta sa, tocmai în ideea sustenabilității în fashion. Astfel, Middleton și-a închiriat rochia de pe platforma Hurr, pentru 90 de dolari.

Kate și prințul William au pășit pe covorul roșu din fața MGM Music Hall în apaluzele celor prezenți. Middleton a făcut senzație în rochia ei verde, care-i scoate în evidență talia suplă, la care a asortat un chocker cu diamante și smaralde, preferat adesea de Prințesa Diana. Regretata soacră a lui Kate a purtat bijuteria în valoare de 15 milioane de dolari chiar sub formă de diademă, la un moment dat, prin 1985.

Chockerul din smaralde al Reginei Mary n-a mai fost văzut în public încă de pe vreme în care Prințesa Diana îl purta. Bijuteria de preț a fost realizată „dintr-un colier cu smaralde și diamante, care i-a fost prezentat Reginei Mary în timpul Delhi Durbar, în 1911”, a dezvăluit Bijutierul Curții.

Pe lângă faptul că Middleton a purtat bijuteria dragă a Prințesei Diana, Kate a mai împrumutat ceva de la mama soțului ei - stilul abordat de Prințesa Inimilor. Rochia verde a Prințesei de Wales amintește de ținuta pe care Diana a purtat-o, împreună cu chockerul respectiv, într-o vizită în Malaezia, în 1993.

Kate a ales niște încălțări aurii, strălucitoare, care să completeze perfect ținuta ei. „E destul de curajos din partea Prințesei de Wales să participe la un eveniment purtând acea nuanță de verde de parcă ar fi un fundal”, a ținut să precizeze Charlie Proctor, redactorul-șef de la Royal Central. „Cu siguranță că lumea o să se amuze teribil pe acest subiect!”, a adăugat acesta.

Mai multe pentru tine...

Nu acest detaliu a fost sesizat de public și presă, ci faptul că Kate Middleton a asortat o rochie ieftină, de numai 90 de dolari, la o bijuterie care valoarează 15 milioane de dolari!

Foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg