Katy Perry, neglijată de logodnic

26 iunie, 2010
el  00000490024515 0 jpeg

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul. Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei.

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul.

Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei. Dar Brand, microbist înrăit, nu se putea dezlipi de televizor, pentru că exact în acea zi s-a nimerit să fie transmis meciul echipei Angliei cu cea a Sloveniei.

„E amuzant ce se întâmplă! Eram în sfârşit amândoi liberi, iar el a vrut să stea acasă, ca să poată vedea meciul. Aşadar, ne uitam amândoi la fotbal, dar eu îl tot tachinam: «Dragule, eu chiar vreau să ieşim în oraş». Iar el bombănea: «Dar meciul, meciul…» Şi într-un final m-am dus să mă culc.” Şi în afara confruntărilor de pe teren, Russell mai urmăreşte serile pe internet şi ultimele modificări în componenţa echipelor. „Fotbal, fotbal şi numai fotbal. Asta-i singura preocupare a bărbaţilor zilele astea!”, se plânge în continuare cântăreaţa.

image


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg