Katy Perry, neglijată de logodnic

26 iunie, 2010
el  00000490024515 0 jpeg

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul. Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei.

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul.

Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei. Dar Brand, microbist înrăit, nu se putea dezlipi de televizor, pentru că exact în acea zi s-a nimerit să fie transmis meciul echipei Angliei cu cea a Sloveniei.

„E amuzant ce se întâmplă! Eram în sfârşit amândoi liberi, iar el a vrut să stea acasă, ca să poată vedea meciul. Aşadar, ne uitam amândoi la fotbal, dar eu îl tot tachinam: «Dragule, eu chiar vreau să ieşim în oraş». Iar el bombănea: «Dar meciul, meciul…» Şi într-un final m-am dus să mă culc.” Şi în afara confruntărilor de pe teren, Russell mai urmăreşte serile pe internet şi ultimele modificări în componenţa echipelor. „Fotbal, fotbal şi numai fotbal. Asta-i singura preocupare a bărbaţilor zilele astea!”, se plânge în continuare cântăreaţa.

image


Recente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg