Kiefer Sutherland, azvârlit afară de bodyguarzii unui club

16 aprilie, 2010

Beat turtă, actorul a fost scos cu forţa dintr-un club de striptease londonez, de către patru oameni de ordine. El era în pielea goală. Ei erau traşi la smoking. Iar toate astea se petreceau noaptea trecută, pe la ora 4. Kiefer şi-a început promiţător seara la barul hotelului Covent Garden, scrie ziarul New York Post.

Beat turtă, actorul a fost scos cu forţa dintr-un club de striptease londonez, de către patru oameni de ordine. El era în pielea goală. Ei erau traşi la smoking. Iar toate astea se petreceau noaptea trecută, la ora 4.

Kiefer şi-a început promiţător seara la barul hotelului Covent Garden, scrie ziarul New York Post. Un martor povesteşte că actorul de 43 de ani a încercat aici mai multe feluri de vinuri, dând pe gât pahar după pahar, până în jurul orei 2 dimineaţa.

Apoi a pornit împreună cu un prieten către Stringfellow's Gentlemen's Club. Două ore mai târziu, Kiefer era scos pe uşa din spate a localului de striptease, unul dintre bodyguarzi ţinându-i capul imobilizat cu braţele. Actorul a fost aruncat pe bancheta din spate a unei maşini şi transportat până la hotelul unde era cazat. Nu se ştie cum rămăsese fără cămaşă pe el şi ce a provocat o asemenea măsură extremă din partea oamenilor de ordine. Avocatul său nu a comentat în niciun fel incidentul.

Nu este însă prima dată când Sutherland are probleme din cauza alcoolului. În primăvara trecută, interpretul agentului Jack Bauer, din serialul 24 de ore, a fost arestat după ce l-a lovit cu capul în plină figură pe un stilist, la New York. Culmea este că în acea perioadă, actorul tocmai se afla în regim de eliberare condiţionată, după ce fusese condamnat pentru conducere în stare de ebrietate.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}