Prezentă la premieră, Kim Cattrall alimentează zvonurile că va apărea în "Emily in Paris"

7 decembrie, 2022

După reuniunea cu Darren Star de aseară, de la Paris, zvonurile cu privire la distribuirea ei în serial par a se adeveri.

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg

Ieri seară, pe covorul roz de la Teatrul Champs-Élysées, fanii au avut ocazia să-şi vadă actorii preferaţi din serialul "Emily in Paris", în frunte cu Lily Collins, protagonista acestui show mixt american şi francez ajuns la cel de-al treilea sezon. Cei prezenţi au aclamat prezenţa castingului de peste Ocean (Ashley Park, Kate Walsh), dar mai ales a actorilor francezi, care au dat naştere unor personaje atât de spumoase în îndrăgitul serial marca Netflix: Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), LBruno Gouery (Luc) și Samuel Arnold (Julien).   

Alături de aceştia, şi-a făcut apariţia şi celebrul creator de seriale, Darren Star, care a făcut din "Emily in Paris" noul "Sex and the City" din Paris. De altfel, una dintre invitatele surpriză ale acestei premiere din capitala Franţei a fost chiar actriţa Kim Cattrall, fosta protagonistă a celebrului serial american filmat în New York, care nu a mai fost distribuită şi în actualul remake, "And Just Like That", după ce nu s-a mai înţeles cu Sarah Jessica Parker. În schimb, de prin vară se tot aude că fosta "Samantha Jones" ar fi în cărţi pentru un rol-surpriză în "Emily in Paris", pe care fanii îl aşteaptă cu ardoare.

"Mi-ar plăcea ca ea să vină la "Emily in Paris" ca guest star. Mi-ar plăcea să găsesc ceva drăguț și suculent pentru ea", spunea prin iulie Darren Star, care a lucrat şi la serialul "Sex and the City". 

Fără a da detalii despre o eventuală colaborare, Kim Cattrall şi-a făcut intrarea foarte sexy, la braţul iubitului său, Russell Thomas, cu care are o relaţie de şase ani încoace. Actriţa în vârstă de 66 de ani a făcut senzaţie în salopeta sa neagră, accesorizată cu o pălăriuţă cu voaletă - ca la Paris, nu? Ea s-a fotografiat şi cu Darren Star, făcându-i pe fani să se întrebe dacă nu cumva acesta este o prezentare voalată a ei ca viitor star în serialul "Emily in Paris".

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg